AplicatiiGoogleNoutatiStiintaTelefoane

Cele mai mari modificări vizuale din Android P

Pot fi modificate

Apare prima previzualizare a noului Android P

Cu prima previzualizare a noului Android P din ziua de azi, avem prima noastră vizionare a reîmprospătării vizuală la care Google a zvonit că lucrează de acum câteva luni. Aceasta este o construcție extrem de timpurie a software-ului, deci este foarte probabil că mai multe schimbări sunt pe cale să apară – și unele dintre cele ce sunt aici ar putea arăta diferit în următoarea previzualizare. Dar chiar și această previzualizare clarifică faptul că Google ia lucrurile într-o direcție mai rotundă și mai colorată.

Următoarea previzualizare a Android P este așteptată în mai, astfel încât aceasta este următoarea ocazie pe care o vom avea pentru a vedea modificări suplimentare la Android, așa cum apare în dispozitivele Pixel Google și alte produse. Iată ce este nou în lansarea inițială de astăzi:

Ceasul se mută la stânga pentru ca notificările să fie notch-friendly

Ceasul s-a mutat de la extrema dreaptă la cea stângă a bării de stare superioare Android P. Și deoarece noul sistem de operare este optimizat pentru crestăturile care ar putea tăia în zona de afișare de sus, începe să pună notificări chiar lângă ceas. Pot apărea până la patru pictograme diferite de aplicații; după aceea, Android P afișează un punct simplu pentru a vă informa că mai așteaptă o dată ce glisați în jos bara de notificare.

Un meniu de setări mai colorat

Google pare obsedat de schimbarea și modificarea constantă a ecranului Setări cu fiecare actualizare majoră Android. În acest an, lucrurile devin puțin mai colorate cu pictograme noi în partea dreaptă a secțiunilor, cum ar fi Rețeaua, Afișajul, Bateria etc. Structura reală a lucrurilor nu s-a schimbat încă, însă iconurile din tonuri de gri de la Oreo au dispărut și au fost înlocuite cu cercuri colorate. Foarte Samsung.

Setările din bara de sus sunt mai simplu de accesat

Acesta este unul dintre domeniile în care este foarte evident că Google face schimbări. Colțurile au fost rotunjite, iar pictogramele de setări pentru Wi-Fi, Bluetooth etc. sunt acum în interiorul cercurilor care au un accent colorat atunci când sunt activate sau când sunt deconectate. Bara orizontală de sub icoane este de asemenea aproape. Pe deplin extins, noul set de setări rapide arată astfel:

Dockul arată ca un dock din nou

Dock-ul Android P, care conține aplicațiile dvs. preferate și o bară de căutare Google, a primit un fundal înnorat care să-l ajute să iasă de la orice altceva pe ecranul dvs. de pornire. Acest lucru ar trebui să facă, de asemenea, un pic mai evident ca un lucru pentru a glisa în sus pentru a ajunge la comutatorul de aplicații. Există, de asemenea, o pictogramă pentru microfon în dreptul bării de căutare, pentru accesul și mai rapid la căutarea vocală și la Asistentul Google.

Puteți face screenshot din Power menu

Porțiunea de oprire / repornire de pe dispozitivul Pixel are acum o funcție adăugată sub cele două: captura de ecran. Deci, dacă combo-ul de butoane normal nu este ideal într-o anumită situație, puteți să țineți apăsat, să atingeți butonul de screenshot și să captați ceea ce se află pe ecran – da, fără rețeaua de alimentare / repornire / screenshot.

Slider-ul de volum se mută pe partea dreaptă

Lui Google trebuie să îi fi plăcut relocarea opțiunilor de alimentare în Android Oreo; acum face același lucru cu glisorul de volum al software-ului. Inginerii de software ar putea avea nevoie să facă o mică lucrare pentru a face această schimbare mai simplă, totuși; chiar pare cam confuz în legătură cu semnificația pictogramei săgeților. (Atingerea butonului Apeluri / Sonerie comută între sonerie, vibrații și sonerie silențioasă.)

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close