GamingTopuri

Cele mai vandute jocuri din 2016

In capul listei celor mai vandute jocuri din 2016 se afla tot FPS-urile si totodata francizele, astfel incat fanii FPS se vor bucura cand vor auzi ca jocuri precum Call of Duty sau Battlefield s-au vandut in 2016 ca painea calda.

Ca si in domeniul de film si in gaming raman populare din cate se pare tot francizele. Se investesc multi bani in anumite serii care se fac odata la un an sau mai mult, continuand astfel povestea de unde a ramas. Daca in materie de film vorbim de sume uriase investite in Star Wars sau Marvel, in gaming ne bucuram in fiecare an de un nou Call of Duty sau Battlefield.

Aceasta metoda se pare ca inca functioneaza si chiar daca dupa prezentarea trailer-ului Call of Duty: Infinite Warfare a adunat multe dislike-uri, acesta s-a clasat totusi printre cele mai vandute jocuri din 2016. Spre suprinderea mea, acesta a fost si cel mai vandut joc din 2016, urmat de Battlefield pe locul 2. Urmatoarele titluri clasate sunt The Division, Fifa 17, Final Fantasy XV, GTA V, Overwatch.

Interesant este faptul ca desi GTA 5 a fost lansat acum cativa ani, inca reuseste sa se claseze in astfel de topuri.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close