NoutatiTopuri

CES 2018: TOP 5 drone vazute la eveniment

De ceva timp dronele au inceput sa devina parte din noile trenduri ale acestor timpuri. In urma cu putini ani au inceput sa isi faca aparitie si pe la evenimentele de tehnologie; cum este si CES 2018. Din cauza atator modele de toate formele si marimile nu stii pe care sa o alegi. Iata un top de cinci drone prezentate la CES 2018.

1. Uvify Oori

Este o drona de mici dimensiuni dedicata curselor, care atinge o viteza de 60 de mile pe ora (100 de kilometri pe ora). Controler-ul este unul dedicat acestui tip de drona, avand un display pentru utilizarea acestuia in FPV (first-person-view).

2. Yuneec Typhoon H+

Aceasta drona face parte din evenimentul CES inca cu doi ani in urma. In fiecare an, compania aduce acestei drone imbunatatiri cum ar fi motoare mai silentioase, evitarea obstacolelor si o camera noua. Typhoon H+ concureaza la pret cu DJI Phantom 4.

3. AEE Selfly

AEE Selfly este dedicata capturarii de fotografii, in special iubitoriloe de selfie-uri; asa cum reiese si din nume. Design-ul sau minimalist si „destept” este facut pentru a tine un smartphone. In plus, este usor de pilotat si foarte stabila.

4. Airselfie 2

La fel cum se deduce si din nume, aceasta drona este dedicata tot selfie-urilor. Aceasta este versiunea improvizata a predecesoarei sale – Airselfie. Cea dea doua versiune aduce acelasi design, dar o camera imbunatatita cu rezolutii de la cinci pana la 12MP. Punctul de vizionare al camerei a fost imbunatatit pana la 85 de grade, iar bateria sa a fost imbunatatita pana la 50%. Este mai stabila in aer fata de versiunea anterioara.

5. Tello

Pretul de vanzare al acestei drone este de 99 de dolari si dobandeste o multime de caracteristici. Are o camera de 360 de grade, un procesor de la Intel si o baterie buna. Stabilizarea este de la compania DJI.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close