Facebook
Facebook

Facebook oferă posibilitatea de a vedea clipuri video pentru care nu eşti nevoit să vezi o reclamă înainte sau să aştepţi ca pe YouTube, este de apreciat acest lucru însă se poate că pe viitor Facebook să ne pregătească o schimbare ce ne va oferi şi reclame.

Conform unor informaţii apărute pe site-urile de profil IT, Facebook testează o nouă funcţie de monetizare ce ar putea enerva foarte mulţi vizualizatori a clipurilor video.

Această veste este cu mai mult enervantă pentru că aflăm că Facebook lupta împotriva blocării anunţurilor, iar reclamele ar putea apărea la mijlocul video-urilor, un lucru extrem de enervant şi prea greu de blocat.

Mark Zuckerberg se laudă în ultimele săptămâni că zilnic atrage peste 100 de milioane de ore vizualizate în fiecare zi şi că a găsit un mod de a monetiza aceste vizualizări.

Rămâne să vedem ce ne pregăteşte Facebook, dacă totul va fi bine pentru noi sau vă trebuii să îndurăm reclamele sau să renunţăm la platforma lui Mark Zuckerberg, pentru Twitter spre exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ