NoutatiTelefoane

COD Black Ops 4 va iesi in 2018 pentru PC, XBOX ONE, PS4 si Nintendo Switch

Într-o mișcare care nu ar trebui să surprindă pe nimeni, Call of Duty: Black Ops 4 se află în „fază”. Dar ceea ce este interesant este că acesta este programat să lovească Nintendo Switch, PS4, Xbox One și PC. Potrivit insiderului din industrie și editorului Marcus Sellars, acesta este un shooter „modern” și este planificat să se întâmple în acest an.

„COD Black Ops 4 vine pe PS4 / Xbox / PC / Switch. Acesta este setat în timpurile moderne și este cu picioarele pe pământ. Versiunea Switch va sprijini DLC, HD Rumble și comenzi de mișcare. De asemenea, fiind portat de o companie care este familiară cu jocurile COD „, a anunțat Sellars.

Aruncați-vă în faptul că ciclurile Call of Duty sunt între trei studiouri – Infinity Ward, Sledgehammer Games și Treyarch, nu este surprinzător să vedem un joc de la Treyarch în acest an după Call Of Duty 2017:Infinite warfare realizat de Sledgehammer Games și respectiv Infinity Ward.

Având în vedere cât de popular este Call of Duty: Black Ops 3, nu este deloc surprinzător să vezi Activision continuând cu jocuri stabilite în același univers. Pentru Nintendo, înseamnă returnarea Call of Duty la consolele sale. Ultimul titlu al unei console Nintendo a fost Call of Duty: Ghosts pentru Nintendo Wii U în 2013.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close