Noutati

ColorOS 6.0 de la Oppo aduce noi schimbari si noi functii

Producătorul chinez Oppo, la cea de-a cincea aniversare a sistemului său de operare ColorOS, a găzduit un eveniment în Shenzhen, China. În cadrul evenimentului, compania a anunțat cea mai recentă variantă a sistemului OS – ColorOS 6.0.

Potrivit Oppo, ColorOS a suferit până acum 13 actualizări majore. Acesta a susținut că sistemul de operare are 250 de milioane de utilizatori în 140 de țări și regiuni. Producătorul de dispozitive mobile a evidențiat și abilitatea ColorOS, Android ROM-ul personalizat al companiei de a oferi experiențe mai bune utilizatorilor săi.

În mod special, ColorOS 6.0 de la Oppo va face debutul oficial în 2019. Cu toate acestea, compania are detalii cu privire la caracteristicile cheie ale viitoarei versiuni.

Așa cum se vede pe site-ul dedicat lui Oppo pentru Android-ul sau, ColorOS 6.0 aduce un design lipsit de margini cu o schemă de culoare mai deschisă. Noul sistem de operare vine cu o mulțime de fundaluri alb și gradient pentru a face interfața cu utilizatorul să pară mai simplă și mai spațioasă.

ColorOS 6.0 aduce, de asemenea, un nou font numit Oppo Sans, pe care Oppo la dezvoltat impreuna cu compania chineza Hanyi. Noul font vine cu accidente mai moderne, uniforme și mai netede.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close