NoutatiStiinta

Compania AR Avegant și-a înlocuit CEO-ul

Compania AR Avegant și-a înlocuit CEO-ul și a disponibilizat mai mult de jumătate din personalul său

Compania Avegant a restructurat mai mult de jumătate din personal

Afișarea câmpului de lumină și lansarea în „realitatea mixtă” Avegant a concediat o parte semnificativă a personalului său în ultimele săptămâni și a înlocuit, de asemenea, directorul executiv al acestuia cu unul dintre fondatorii companiei, potrivit oamenilor familiarizați cu operațiunile companiei.

Numărul angajaților Avegant a fost redus luna trecută la mai puțin de 20 de persoane, iar cei care rămân în muncă în mare parte în cercetare și dezvoltare sau pe partea de parteneriat tehnologic. Înainte de restructurări, au fost undeva între 40 și 50 de angajați, a spus o persoană.

Fostul director executiv Jeorg Tewes a fost înlocuit de fondatorul companiei Ed Tang în luna februarie, au spus acești oameni, o schimbare care apare și în cele două profile ale directorilor LinkedIn.

Tang confirmă numirea CEO-ului

Când a fost contactat la telefon, Tang a refuzat să comenteze modificările organizaționale ale companiei, însă a confirmat numirea CEO-ului. El a mai spus că misiunea companiei nu s-a schimbat și că este în curs de a închide o rundă de finanțare de 10 milioane de dolari pentru a lucra la următoarea generație a tehnologiei sale.

Anul trecut, The Verge a expus eforturile lui Avegant în tehnologia de afișare a câmpului de lumină, care a implicat un design de referință al unei căști care proiectase obiecte digitale în fața persoanei care purta setul cu cască. Prototipul pe care l-am văzut a fost legat de un computer, dar Avegant a lucrat activ la reducerea puterii de calcul necesare tehnologiei, ceea ce ar însemna, în viitor, crearea unui set de căști care să nu fie legat și, prin urmare, să fie mai mobil.

Avegant a declarat clar că nu intenționa să-și vândă direct căștile către consumatori – spre deosebire de primul său produs, Avegant Glyph – și, în schimb, a declarat că este parteneră cu producătorii de hardware mai mari pentru a-și vinde tehnologia. Statutul acestor parteneriate este neclar.

Conturile media sociale ale lui Avegant au fost, de asemenea, deosebit de silențioase, cu ultimele actualizări făcute publicului de la companie în ianuarie.

Compania cu sediul în Bay Area a fost fondată pentru prima dată în 2012 și a obținut mai mult de 50 de milioane de dolari în finanțare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close