Configuratie PC de Gaming
Configuratie PC de Gaming

Configuratie PC de Gaming – Un PC de gaming este alcatuit cu piese ce pot duce cele mai bune jocuri ale momentului, configuratie unui PC de Gaming cu bugetul de 2500 lei nu îti va aduce rularea jocurilor la ultra high, însa vei putea rula pâna si cele mai noi jocuri ce îti va trebuii un PC super bun, la low/mediu.

Vei putea rula extrem de multe jocuri cu configuratie pe care ti-o ofer astazi, însa aceasta a fost optimizata în special pentru cele mai populare si bune jocuri, mai jos am sa va prezint pentru ce jocuri a fost optimizat aceasta configuratie:

Counter Strike: Global Offensive, GTA V, LOL, DOTA, FIFA (toata seria), NFS (toata seria), Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, H1Z1, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2, Pro Evolution Soccer 2017, For Honor, etc. Daca ai întrebari cu privire la un anumit joc, te astept la rubrica de comentarii, noi va vom raspunde. Majoritatea jocurilor precum CS:GO, LOL, DOTA, FIFA le veti putea rula la note maxime, iar în rest veti putea rula jocurile pe medium/high.

Mai jos am sa va prezint configuratia pc de gaming pâna în 2500 lei, apoi urmeaza sa va prezint si câteva informatii despre componentele pe care le-am ales pentru acest articol.

Sa începem: – Configuratie PC de Gaming

Produs Cant. Pret
Sursa Chieftec SMART Series GPS-400A8 400W 1 143 LEI
Hard disk Toshiba DT01ACAxxx 1TB SATA-III 7200 RPM 32MB 1 201 LEI
Cablu video Cablu A+ DVI-DVI, 1.8m, Negru 1 25 LEI
Carcasa Segotep Baymini black 1 99 LEI
Procesor Intel Skylake, Core i3 6098P 3.60GHz box 1 528 LEI
Memorie Kingston 8GB, DDR4, 2400MHz, CL17, 1.2V 1 259 LEI
Placa de baza GIGABYTE GA-H110M-S2 1 276 LEI
Placa video Sapphire Radeon RX 460 D5 OC 2GB DDR5 128-bit 1 620 LEI
Total: (in momentul actual) 2.150 RON

Chiar daca configuratia prezentata de mine nu este una extrem de eficienta asupra celor mai noi jocuri pentru care trebuie sa aveti foarte multa putere de procesare atât din partea procesorului cât si din partea placii video, aceasta configuratie cu siguranta este una dintre cele mai bune.

Configuratie PC de Gaming

Recomand odata cu achizitionarea acestei configuratii sa luati în calcul si achizitionarea unor periferice bune ce va va face un setup de gaming primitor, calitativ si confortabil.

Placa video a fost aleasa în raport cu bugetul si cu celelalte componente, procesorul este unul pe care îl am si eu în momentul actual si îsi face treaba extrem de bine, placa de baza care este prezentata mai sus, este una foarte eficienta si buna, am lucrat pe ea mult timp si am prieteni ce sunt foarte bucurosi de achizitie.

Una dintre piesele de baza o reprezinta si sursa, aceasta este foarte importanta, am avut parte de multe comentarii de la voi cu privire la sursa, aveti grija ce sursa va alegeti, eu am recomandat o sursa numai buna pentru ceea ce v-am recomandat (placa video/processor, etc).

Cam acesta este articolul meu, sper ca v-am ajutat daca aveti întrebari, diferite probleme, completarii, comentarii, adaugari, sau vreti pur si simplu sa începeti o discutie pe tema articolului, va asteptam la rubrica de comentarii.

Pentru o recomandare speciala trimiteti mail la contact@betit.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.