Gaming

Counter Strike: Global Offensive la cel mai bun pret

Counter Strike: Global Offensive este un joc foarte popular si foarte bun, trebuie sa recunoaste ca acest joc a prins foarte bine in Romania. Daca cauti sa il cumperi la cel mai bun pret astazi am sa va prezint mai multe magazine online de unde il puteti achizitiona la un pret mult mai mic de cat de pe Steam.

Prin achizitionarea unui joc de pe unul dintre magazinele de mai jos veti primi jocul ca gift, ceea ce inseamna ca nu va veti activa Steam-ul 100%, bine-inteles doar daca aceasta este prima achizitie de pe Steam, daca ati mai avut achizitii pe Steam veti avea deja Steam-ul activat iar achizitionarea acestui joc este bine venita.

Sa incepem top-ul site-urilor care ofera acest joc cel mai ieftin.

  1. Kinguin.net – Aici puteti gasi acest joc cel mai ieftin, in momentul de fata costa 7.65 euro.
  2. G2A – este un site tritat si foarte bun, insa incepe sa ofere jocurile din ce in ce mai scump, este in acest top cu 8.50 euro pentru CS:GO.
  3. gamesdeal.com – Este un site mai micut dar ofera jocul destul de ieftin, 9 euro in mometnul defata.
  4. cdkeyexpress.com – La fel ca jocul de pe locul 3, acest site ofera CS:GO la un pret de aproape 9 euro.
  5. instant-gaming.com – Acest site arata bine si ofera CS:GO la doar 7,89 euro in mometnul de fata dar nu este foarte popular si nici nu l-am testat dar eu zic ca merita incercat.

Site-urile prezentate aici ofera preturi mult mai mici de cat pe Steam asa ca recomand oricare dintre site-uri, totusi Kinguin recomand pentru performanta si pret.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close