Counter-Strike: Global Offensive primeste versiunea rework a lui Dust 2

0
649
Counter-Strike Global Offensive
Counter-Strike Global Offensive

Cea mai reprezentativă mapa pentru Counter-Strike: Global Offensive primeşte un rework iar acesta a fost anunţat de către CS:GO pe Twitter cu o mică imagine semnificativă pentru mapa.

Cel puţin până la acest rework Dust 2 este cea mai jucată mapa din CS:GO, o mare parte din playeri joacă exclusiv doar această mapă deci Valve face o schimbare foarte mare în ceea ce priveşte viitorul jocului.

Mapa Dust 2 va debuta în următoarea versiune beta a jocului CS:GO. Nu este sigură perioada în care va apărea mapa dar cel mai probabil că în următoarele săptămâni vom putea testa Dust 2 şi să ne dăm o părere despre aceasta.

După cum ştim ultima actualizare a fost pe 5 octombrie, modificarea a constat în modificări mici la fixarea bug-ului la smoke şi la molotov.

Pe twitter (vezi mai jos), dezvoltatorii au publicat o imagine în care este observată o previzualizare a hărţii Dust 2, vedem acolo culori vibrante, clădiri de beton prăfuit, cerul un albastru modern, palmieri verzi, etc.

Când remake-ul va fi băgat la versiunea beta datoria noastră, a comunităţii este de a ne da cu părerea despre această mapă. Cu siguranţă cred că va fi o mapă foarte bună, această schimbare este un pariu mare pentru dezvoltatorii CS:GO şi vor încearcă pe cât mai mult posibil să aducă ceva bun.

Counter-Strike Global Offensive
Counter-Strike Global Offensive

Totuşi, până la lansarea beta-ului noi trebuie să ne bucurăm de versiunea curentă a hărţi, aşa că „good luck have fun!”