Crash of Cars - joc pe Android in Play Store
Crash of Cars - joc pe Android in Play Store

Un joc pe mobil care a debutat recent gratuit in Play Store este Crash of Cars. Acesta este un MOBA cu automobile foarte distractiv.

Conceptul este foarte simplu in jocul Crash of Cars: in momentul in care esti spawnat in arena, joci pana in momentul in care pierz, adica viata iti va ajunge la zero. Pe parcursul ”bataliei” din arena vei acumula diferite power-up-uri, diferirte arme, chiar si viata. Mediul in care se desfasoara actiunea jocului este excelenta, iar masinile arata fabulos. De asemenea, nu lipsesc cascadoriile si exploziile, dar si mai multe nivele de altitudine.

Automobilele pot fi personalizate exact asa cum ne dorim, iar scopul nostru principal este sa adunam toate coroanele lasate in urma de masinile distruse, exact ca niste trofee.
In fiecare ora se face cate un leaderboard, unde avem de rezolvat misiuni. Sunt puse la bataie 30 de skin-uri si 16 power-up-uri. Adunam multi banuti si ii cheltuim pe masini si skin-urile acestora. Poti sa conduci: dubite, masini ”musculoase”, chiar si autobuze scolare.

Avand in vedere faptul ca jocul Crash of Cars este gasit pe Play Store gratuit merita sa ii acordam cateva minute pentru a incerca actiunea si poate chiar o sa ne captiveze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.