GamingNoutati

CSGO Free Skins: Skinuri gratis Counter Strike Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive sau CS:GO, cum vreti voi sa îi spuneti, devine foarte popular în România. Jocul este foarte atractiv având sistem competitional foarte bine facut în asa fel în cât sa ne motiveze pe noi, jucatori, sa ramânem conectati si sa jucam.

Probabil ca te-ai întrebat cum poti face skinuri pe acest joc, dar mai ales skinuri gratis, ei bine este un proces destul de delicat, trebuie sa înteleg putin cum functioneaza piata si sa astepti momentul optim pentru trade-uri si etc. – probabil pâna acum te-am bagat în ceata însa mai jos am sa îti ofer informatii concrete despre cum poti face skinuri gratis pe cs:go.

În primul rând, sunt mai multe metode de facut skinuri în CS:GO, mai jos am sa va prezint metode, de la cele mai usoare pâna la cele mai grele.

1. Pariaza pe site-uri de pariuri

Poti paria pe site-uri de genul acesta, cu putin noroc, sau mai bine zis cu inteligenta vei putea strânge foarte multe skinuri valoroase, cunosc un prieten care pe acest site a câstigat peste 5000 de euro.

2. Fa schimburi

Aceasta este o metoda grea dar eficienta, poti pleca de la un skin de 2/3 euro si în câteva luni sa ajungi la un cutit, este o metoda ce necesita mult timp, deci daca ai destul timp, probabil sa si câstigi mult.

3. Deschide cutii

O metoda buna de a sparge gheata este chiar sa deschizi cutii în CS:GO, acest lucru nu este greu însa este foarte costisitor si nu îti garanteaza nimeni ca vei câstiga, ba chiar cota de câstig este foarte mica.

4. Joaca-te multi si spera la un drop bun

Cel mai scump drop cazut mie a fost de 6 euro, acum un an, deci aceasta metoda este cam in zadar, dar daca nu vrei de cât sa te joc poate vei câstiga pe an cam 10 euro ??

Cam acestea sunt sfaturile mele pentru a face skinuri gratis în CS:GO, daca doresti mai multe informatii sau site-uri de pariuri, te astept sa ne scrii la rubrica de comentarii.

Etichete

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close