Gaming

CS:GO Free Skins: Skinuri gratis Counter Strike: Global Offensive.

Counter Strike: Global Offensive sau CS:GO, cum vreţi voi să îi spuneţi, devine foarte popular în România. Jocul este foarte atractiv având sistem competiţional foarte bine făcut în aşa fel în cât să ne motiveze pe noi, jucători, să rămânem conectaţi şi să jucăm.

Probabil că te-ai întrebat cum poţi face skinuri pe acest joc, dar mai ales skinuri gratis, ei bine este un proces destul de delicat, trebuie să înţeleg puţin cum funcţionează piaţă şi să aştepţi momentul optim pentru trade-uri şi etc. – probabil până acum te-am băgat în ceaţă însă mai jos am să îţi ofer informaţii concrete despre cum poţi face skinuri gratis pe cs:go.

În primul rând, sunt mai multe metode de făcut skinuri în CS:GO, mai jos am să vă prezint metode, de la cele mai uşoare până la cele mai grele.

1. Pariază pe site-uri de pariuri

Poţi paria pe site-uri de genul acesta, cu puţin noroc, sau mai bine zis cu inteligenţa vei putea strânge foarte multe skinuri valoroase, cunosc un prieten care pe acest site a câştigat peste 5000 de euro.

2. Fă schimburi

Aceasta este o metodă grea dar eficientă, poţi pleca de la un skin de 2/3 euro şi în câteva luni să ajungi la un cuţit, este o metodă ce necesită mult timp, deci dacă ai destul timp, probabil să şi câştigi mult.

3. Deschide cutii

O metodă bună de a sparge gheaţă este chiar să deschizi cutii în CS:GO, acest lucru nu este greu însă este foarte costisitor şi nu îţi garantează nimeni că vei câştiga, ba chiar cota de câştig este foarte mică.

4. Joacă-te mulţi şi spera la un drop bun

Cel mai scump drop căzut mie a fost de 6 euro, acum un an, deci această metodă este cam in zadar, dar dacă nu vrei de cât să te joc poate vei câştiga pe an cam 10 euro ?

Cam acestea sunt sfaturile mele pentru a face skinuri gratis în CS:GO, dacă doreşti mai multe informaţii sau site-uri de pariuri, te aştept să ne scrii la rubrica de comentarii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close