Gaming

CSGO Lounge: Pariuri pe skinuri.

Astăzi vreau să vă prezint un site pe care puteţi paria skinuri sau altele pe care le-aţi dropat în Counter Strike Global Offensive. Ok, deci acest site funcţionează 100% chiar am făcut şi eu un pariu şi am primit skinurile.

CLICK AICI DACA VRETI SKIN-URI GRATIS CS:GO

Cum funcţionează? Ei bine acest site are o platformă în care te ajută să pariezi pe un grup care îţi place ţie şi crezi tu că va câştiga, intri pe acel grup şi îl selectezi, selectezi şi arma/armele pe care le pariezi (Atenţie nu ai voi să pariezi mai mult de 4 arme). Şi dacă echipa pe care ai pariat câştiga vei câştiga armele pe care le-ai dat dar şi o armă sau două pe care ţi-o va trimite unul dintre administratori CSGO Lounge pe steam.

Dacă pierzi la pariuri, vei pierde tot ce ai pariat fără să mai primeşti ceva înapoi.

Sistemul eu spun că merge foarte bine, ce vreau să spun este că recomand să pariaţi pe o echipă care are rata de câştig mai mare pentru că probabil veţi câştiga cu o siguranţă mai bună, dar dacă vreţi skinuri mai bune trebuie să pariaţi pe echipă cu rata de câştig mai mică.

Şi da, era să uit acest site are şi un sistem de videre/cumpărare, poţi cumpăra şi vinde skinuri, dar nu despre asta vorbim astăzi, am să vă vorbesc altă dată despre cum cumperi şi vinzi un skin în siguranţă.

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close