Cum ar trebui sa arate iOS 11: Detalii, informatii si noutati

0
1310
ios 11

WWDC 2017 se apropie cu pasi repezi odata cu detalii despre mult asteptata versiune de iOS. In acest articol vom discuta cateva aspecte cu privire la iOS 11 si vom alcatui o lista cu ce ar trebui sa vina noua varianta a sistemului de operare. Haideti sa vedem.

  • Modul Dark:
   Tema unui smartphone cu siguranta ar arata mai bine cu acest mod. Cel mai bine ar fi ca Apple sa modifice astfel incat alegerea temei sa fie facuta de catre utilizatori, dintr-un meniu de setari sau orice altceva.
  • Un design mai modern:
   De foarte multi ani cei de la Apple pastreaza celebrul si plictisitorul design atat in ceea ce priveste telefoanele iPhone cat si partea de software. Ar fi minunat daca odata cu lansarea iPhone 8, care cu siguranta va avea un design diferit, sa vina si cu noua versiune de iOS care la fel, sa aiba un design nou.
  • Asistentul virtual Siri updatat:Ar fi minunat ca asistentul virtual Siri sa aiba parte de un update important, astfel incat sa suporte macar recunoasterea vocii sau macar a unor comenzi vocale simple. Mai frumos ar fi daca s-ar adauga mai multe limbi asistentului virtual, insa, ma gandesc ca momentan este mult mai complicat.
  • iTunes:iTunes este deja mult prea incomodat pentru a mai fi in iOS 11. Acesta ar trebui sa devina doar un simplu media player si un magazin online si sa se faca alta aplicatie cu functii mai noi si mai avansate.
  • Realitatea augmentata:Realitatea augmentata ar prinde foarte bine noii versiuni iOS. Mai ales daca zvonurile in legatura cu camera frontala 3D sunt adevarate, atunci posibilitatile ar fi mult mai multe. Nu ar fi uimitor sa poti masura, desena si modela obiectele din spatiul real pana la cel mai mic detaliu ? Functiile si posibilitatile cu siguranta ar fi foarte utile

Asta a fost, daca aveti si voi vreo propunere sau o completare, ne puteti lasa un comentariu.