Cum arata telefonul viitorului

0
249
Cum arata telefonul viitorului
Cum arata telefonul viitorului

Poate ca multi dintre noi viseaza la telefonul viitorului, astfel incat doi designeri si-au propus sa faca o imagine a acestuia. Philippe Starck si Jerome Olivet au cooperat pentru a realiza un telefon cu un aspect impecabil si cu functii pe masura. Este intitulat „Alo” si in ciuda faptului ca nu va deveni prea curand realizat, nu cred ca este cineva care sa nu aprecieze felul in care a fost gandit.

Dupa cum cred cei doi designeri, telefonul viitorului ar trebui sa fie ca si unul clasic, dar sa se dinstanteze mult prin principiile de design. Asadar, ei au ajuns la un telefon cu o forma curbata, care se „muleaza” pe forma fetei atunci cand este folosit.

„Alo oferă o interfață complet vocală pentru toate funcțiile telefonului, citirea de SMS-uri și emailuri, cât și dictarea de mesaje în defavoarea tastării. Camera telefonului funcționează ca un ,,ochi”. Printre altele, [ochiul] permite utilizatorului să citească texte într-o limbă străină și să identifice fețe. Îți permite de asemenea să proiectezi o hologramă 3D pentru a vedea un film sau un mesaj.

telefonul viitorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here