Cum iti poti construi un blog gratis in doar 10 minute

0
404
blog gratis
blog gratis

Probabil vrei un blog din diferite motive, iar prima oară ai vrea să porneşti cu un blog gratis, tot aşa, din diferite motive, fie că nu vrei să investeşti bani în acest lucru sau nu vrei să fie ceva de durată, ai vrea de cât o experienţă.

Astăzi am să vă prezint două modalităţi bune prin care vă puteţi face un blog gratis în doar 10 minute, acest lucru va fi foarte uşor şi cu siguranţă mai mult va dură alegerea unui nume pentru un blog.

Înainte de a începe am să îţi prezint câteva avantaje şi dezavantaje ale unui blog gratis:

Avantaje

  • Domeniu şi Host gratuit.
  • Site-ul se va încărca cu o viteză foarte mare, beneficiind de servicii foarte bune.
  • Uşor de distribuit
  • Posibilitatea de a upgrada şi să treci pe domeniu plătit
  • Posibilitatea ca pe viitor să te muţi pe o altă platformă, adică tot ce ai muncit tu pe un site total plătit.
  • Poţi folosi blog-ul gratuit ca un fel de pilot pentru un proiect mai mare, etc.

Dezavantaje

  • Nu vei avea un domeniu propriu şi vei avea un domeniu ca: „blogspot.ro” sau „wordpress.com”
  • Va fi greu de monetizat
  • Ai câteva limitări

După cum aţi văzut mai sus v-am amintit de Blogspot şi WordPress, ei bine practic prin aceste două platforme îţi vei putea face tu un blog gratis de cea mai bună calitate, am să încep cu WordPress şi apoi cu „Blogger”.

Blog gratis prin WordPress

Este foarte simplu şi uşor de făcut un astfel de blog prin această platformă, nu am să vă prezint neapărat paşii pentru a face acest lucru, fiind foarte uşor, am să vă vorbesc însă despre această platformă.

Nu va dura mai mult de 7-8 minute ca să puneţi pe picioare un blog gratuit, este foarte uşor şi intrând pe acest link deja îţi vei putea alege despre ce site este vorba, ceea ce vrei tu să lansezi „peste noapte”.

Recomand pe primul loc această platformă de blogging, deoarece este foarte intuitivă uşor de folosit, însuşi betit.ro funcţionează pe un CMS WordPress, deci ştiu ce vorbesc.

Blog gratis prin Blogspot (Blogger)

Este uşor de creat şi un site prin Blogspot, această platformă aparţine de Google iar acest lucru îţi aduce câteva avantaje cum ar fi modul de monetizare, vei putea pune foarte uşor reclame adsense pe un site de la Blogger în comparaţie cu unul de la WordPress, aici vorbim de bloguri gratis.

Vă recomand să intraţi pe acest link, este foarte intuitiv şi uşor modul prin care îţi poţi face un astfel de blog. La fel ca şi la WordPress nu am să vă explic neapărat paşii de făcut un blog gratis.

ATENŢIE! Dacă aveţi nevoie de ajutor postaţi un comentariu în legătură cu acest lucru iar noi vom face un articol separat, sau venim aici cu completări pentru a vă explica, explicit cum vă puteţi crea un blog prin platformele amintite mai sus.

Cam acesta este articolul, a fost mai mult unul informativ de cât unul în stil tutorial, însă sper că va ajutat, dacă aveţi nevoie de ajutor, v-am spus cum trebuie să procedaţi, un comentariu iar noi vom veni cu completări la acest articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here