Cum poti instala ultimul sistem de operare Android Q 10 Beta

0
70
Android Q
Android Q

Am mai vorbit si aici despre noul sistem de operare de la Android, acesta se numeste Android Q, este de fapt o versiune a sistemului de operare propriu-zis si este deocamdata in teste, in versiunea beta.

Multe versiuni si multe batai de cap, dar totusi, cum putem instala versiunea beta pe telefoanele noastre? Ei bine deocamdata aceasta versiune este disponibila doar pe telefoanele Google si anume Pixel: Pixel 3, Pixel 3XL, Pixel 2 sau Pixel 2XL Acest lucru temporar, dar deocamdata Google a vrut sa isi arate puterea si lasa acest sistem in versiune beta doar pentru cei ce au cumparat telefoane de la ei, o miscare de marketing dar care poate fii sanctionata de catre alti utilizatori de telefoane bazate pe Android.

SI totusi, cum instalam versiunea beta Android Q.

Așadar, intră în setări, activează opțiunea de back-up și așteaptă ca totul să fie transferat în Google Drive. Orice se va întâmpla, SMS-urile tale, aplicațiile, pozele, istoricul apelurilor, clipurile și multe altele vor putea fi recuperate.

În acest moment, Google le permite utilizatorilor telefoanelor Pixel să se înscrie aici pentru versiunea Beta de Android Q.

In cateva ore vei primi un mesaj de confirmare si vei putea instala Android Q Beta pe telefonul tau Google Pixel.

Versiunea este beta si nu este stabila, va trece cateva luni pana ce versiunea pentru Android Q 10 va fi una stabila si sigura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here