Cum să activezi modul offline al Gmail

0
100

Recent, la Google I / O, gigantul de căutare a anunțat multe funcții Gmail care sunt menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Acum, noua caracteristică a serviciului Gmail vine să salveze ziua în care vă aflați în vacanță.

Modul Gmail offline vă permite să utilizați serviciul de e-mail fără o conexiune activă la internet salvând e-mailuri pe hard disk. Puteți să verificați căsuța de e-mail, să compuneți mesaje noi și să vă bucurați de posibilitatea apăsării butonului Trimitere. E-mailulrămâne în dosarul Outbox până când conexiunea la Internet este din nou activă.

Cum se activează modul Gmail offline?

La fel ca și alte noi funcții Gmail, activarea modului offline necesită, de asemenea, trecerea la interfața Gmail reconfigurată. Dacă ați făcut deja acest lucru, urmați pașii de mai jos.

1. Deschideți Gmail și faceți click pe butonul Gear din colțul din dreapta sus.

2. Mergi la Settings.

3. Accesați fila Offline.

4. Bifați caseta Enable offline mail.

5. Acum, puteți alege numărul de zile pentru care doriți să stocați e-mailuri. Este alegerea dvs. dacă doriți să descărcați atașamentele sau nu.

6. Apoi, decideți dacă doriți să păstrați datele offline sau să le ștergeți atunci când vă deconectați de pe contul Gmail de pe acel dispozitiv sau să vă schimbați parola.

7. Dați click pe Save Changes.

Pentru a dezactiva serviciul Gmail Offline, accesați aceeași pagină și debifați opțiunea „Enable offline mail.”.

În timp ce sunteți în mișcare, puteți utiliza modul offline pentru a răsfoi e-mailurile anterioare din ultimele 90 de zile, la max. Un dezavantaj în modul Gmail offline este că funcționează numai în Google Chrome 61 până la cea mai recentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here