Facebook
Facebook

S-ar putea sa fiti in situati in care ati dori sa descarcati un clip al vostru sau al altcuiva de pe Facebook. Acest lucru este de folos in caz ca aveti chiar dumnevoastra niste clipuri de care nu sunteti asa mandri cu ele pe Facebook, dar totusi doriti sa le pastrati.

Exista doua moduri in care poti descarca clipuri de pe reteaua de socializare, iar in ambele este necesar sa fiti conectati de pe un PC sau chiar de pe Mac. In primul caz, consideram ca ati postat chiar dumneavoastra un clip pe care in cele din urma doriti sa-l descarcati. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati clipul, sa intrati la optiuni si sa apsati pe „Download HD” pentru o calitate mai buna, dar un spatiu putin mai mare ocupat sau pe „Donwnlod SD”, invers.

In cazul doi, atunci cand doriti sa descarcati clipul cuiva, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati clipul cu pricina si sa inlocuiti din bara URL (link-ul), www.facebook.com cu m.facebook.com. Mai departe, faceti click dreapta si apoi „Save As”.

1 COMENTARIU

  1. Salut! Situatia e descrisa corect. Aveam musai nevoie sa descarc un clip video de pe facebook si ma gandeam staoi sa vezi tu aventura sa gasesti o applicatie de Mac care sa nu ceara bani. Am gasit – slava Domnului- ceva online care functioneaza perfect.
    Spor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.