NoutatiTelefoaneTutoriale

Cum sa downloadezi pozele de pe Instagram

Instagram-ul a devenit una dintre cele mai mari retele de socializare daca poate fii numita si asa dupa Facebook care permite împartasirea momentelor prin imortalizarea acestora.

Ei bine marea majoritate a utilizatorilor care folosesc aceasta retea de socializare au o problema daca doresc sa pastreze fotografiile încarcate. Instagram nu ofera support pentru descarcarea imaginilor postate pe profilul personal cât si pe altele ceea ce este un lucru destul de neplacut pentru o parte a utilizatorilor.

Pentru cei care doresc sa salveze atât videoclipurile cât si imaginile noi am venit cu doua metode pentru a rezolva aceasta problema.

InstaPort (www.instaport.me)

InstaPort este un site care permite descarcarea (unei sau a mai multor) imagini sau a unui videoclip de profilul personal fara a fii afectata calitatea acestora.

Tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici cu contul si parola de Instagram iar website-ul îti pune la dispozitie facilitatea de a descarca fotografiile sau videoclipurile dorite pe calculator fara prea mari batai de cap.

InstaGrabbr (www.instagrabbr.com)
InstaGrabbr este un site asemanator celui prezentat anterior insta care permite dascarcarea pozelor si videoclipurilor atât de pe profilul tau cât si de pe profilurile prietenilor tai.

Acest website este mult mai simplu de utilizat si nu necesita autentificarea cu datele contului de Instagram.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele de utilizator al tau sau al prietenilor tai si poti salva orice doreste de pe profil.

Atentie! Pentru a utiliza aceasta metoda este necesar ca profilul tau sau al persoanei sa fie public si nu privat.

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close