Windows 10
Windows 10

Reclamele si diferitele promotii din Windows 10 reprezinta un factor de stres atunci cand va jucati sau aveti de lucru. Va propunem un tutorial in care veti afla cum se preveniti afisarea acestora.

O categorie din aceste reclame este reprezentata de reclamele ce sunt servite pe ecranul de blocare. Acestea sunt unele din cele mai evidente, iar pentru a preveni afisarea lor, mergeti la „Start”, intrati in „Settings” si la sectiunea „Personalization” alegeti „Lock Screen”. Debifati „Get fun facts, tips and more…” impreuna cu „Windows Spotlight”.

Mai departe, pentru a scapa si de aplicatiile recomandate, mergeti la fel in „Start” -> „Settings” -> „Personalization”, debifati „Occasionally show suggestions in Start” si eventual dati un restart la computer.

De asemenea, pentru a dezactiva sfaturile si sugestiile de la Apple, accesati „Settings”, apoi „System”, iar in partea stanga veti vedea „Notification & Actions”. Acum, debifati „Get tips, trick and suggestions as you use Windows.”

In final, pentru a dezinstala invitatiile Office si Skype, intrati in meniul de mai sus (Notification & Actions), cautati „Get Office” si bifati „No” sau „Unistall”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.