ComputerPCSoftwareTutoriale

Cum sa faci Windows 10 mai rapid: 5 sfaturi pentru a face Windows 10 mult mai rapid

Windows 10 mai rapid: Microsoft a făcut sistemul de operare Windows 10 foarte bun, însă că şi cele de până acum de la Microsoft, după o uzură chiar şi normală, sistemul de operare se îngreunează şi răspunde din ce în ce mai greu la comenzi.

Fie că sistemul tău de operare Windows 10 a fost îngreunat din cauza uzuri, sau fie că vrei ca acesta să devină mai rapid, astăzi am să vă prezint câteva metode bune, pentru a vă face sistemul de operare Windows 10 să ruleze ceva mai rapid.

1. Instalarea unui AntiVirus eficient: Un antivirus eficient şi bun, nu vă va face niciodata probleme în privinţa Pc-ul ui atunci când vine vorba de viteză. Dacă nu doriţi să cheltuiţi bani pe un antivirus premium, vă recomand acest articol, este un articol despre cei mai buni antiviruşi gratis.

2. Dezinstalarea tuturor programelor pe care nu le folosiţi: Această metodă este foarte simplă şi foarte eficientă, cu siguranţă va da roade.

3. Opriţi programele din StartUp: Este vorba despre programele care pornesc odată cu sistemul nostru de operare, pentru a opri aceste programe, intraţi în Task Manager, apoi mergeţi pe tabul Startup, daţi click dreapta pe programele care nu vreţi să mai pornească odată cu sistemul vostru de operare şi selectaţi Disable.

4. Metoda Micşorat Paging File: Această metodă este destinată de regulă celor ce au peste 8 GB de RAM, după cum spune şi titlul acestei metode, ceea ce puteţi face aici este să micşoraţi Windows Paging File. Prin acest lucru veţi obţine mai mult spaţiu în partiţia în care este instalat sistemul de operare, dar veţi obţine şi rezultate mai bune la performanţă, mai jos aveţi un mic ghid despre cum puteţi face acest lucru.

  • Accesati Control Panel\System and Security\System 
  • Dupa care accesati Advanced system settings 
  • Odata accesat va aparea fereastra cu System Properties
  • In System Properties accesati tabul Advanced dupa accesati Settings din coloana Performance
  • In Performance Options dati click pe tabul Advanced
  • Din tabul Advanced accesati Virtual memory si apasati pe Change
  • Odata accesat meniul debifati Automatically manage paging file size for all drives
  • Dupa ce ati debifat Automatically manage paging file size for all drives, acum puteti accesa Custom size
  • In Custom size setati Initial size si Maximum size la 1000MB dupa care apasati Set si OK
  • Acum puteti restarta calculatorul

5. Folosirea unui SSD: Este de la sine înţeles că un SSD este mult mai rapid de cât un HDD, ceea ce ne va face şi sistemul nostru de operare mai rapid, este o metodă bună, o metodă pe care o folosesc cu un SSD foarte bun.

Ei bine cam acestea sunt sfaturile pentru a vă face sistemul de operare Windows 10 mai rapid, sper că aceste sfaturi te-au ajutat, iar dacă ai nevoie de ajutor sau ai ceva de completat, comentat, întrebat, te aşteptam la rubrica de comentarii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close