Windows 10
Windows 10

Sunt sigur ca din unele motive update-urile celor de la Microsoft nu ajung la toti utilizatorii de Windows 10, asa ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa instalati fortat aceste update-uri.

Poate v-ati dezactivat update-urile sau poate din alte motive nu ati primit actualizari importante, ei bine nu este panica, deoarece Microsoft s-a gandit deja la aceasta varianta si a creat un tool care sa va ajute sa recuperati actualizarile pierdute. E bine de stiut ca nu veti pierde niciun fisier sau alte programe instalate, nici macar fundalul de la desktop.

Instrumentul in cauza se numeste Windows 10 Media Creation Tool si poate fi descarcat de pe site-ul Microsoft, urmand acest link. Asteptati sa se descarce, dupa care intrati in aplicatie si selectati „Upgrade This PC Now”, dupa care va trebui sa mergeti pe butonul „Next” si sa astepti descarcarea fisierelor, poate dura si in jur de o ora.

In timp ce se descarca fisierele, veti putea folosi PC-ul cum doriti, dar apoi va trebui sa lasati update-urile sa se instaleze, urmand ca PC-ul sa se restarteze automat de cateva ori. La final, veti avea cea mai noua versiune de Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.