Cum sa iti faci o pelerina ca in Game of Thrones

0
187
pelerina ca in game of thrones

Game of Thrones este cu siguranta cel mai popular si mai vizionat serial din lume, asa ca ma gandesc ca stiti cum arata pelerinele personajelor. Daca stiti asta si va doriti una, ei bine, acesta este tutorialul perfect. Probabil ca sunteti de parere ca se realizeaza foarte greu si dureaza ceva timp, insa nu este deloc asa.

Daca esti pur si simplu pasionat de Game of Thrones, sau doresti un costum nou de Halloween, acum este mai simplu ca niciodata sa realizezi o pelerina conform serialului. De fapt, tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un covor de la IKEA, covor care nu se gaseste in magazinele noastre, dar pe care il puteti achizitiona de aici.

Pe langa faptul ca este foarte elegant si se potriveste perfect oricarei podele, acesta este exact tipul de covor pe care il folosesc personajele din Game of Thrones. Da, este adevarat, doar ca sunt putin decupate si aranjate. Mai jos insa, vei putea vedea si tu cum sunt realizate acestea, instructiunile fiind puse la dispozitie intr-un mod amuzant, de cei de la IKEA.

Cum sa iti faci o pelerina ca in Game of Thrones

Incepem prin a face rost de covor si de o foarfecta. Acum, tot ce trebuie sa faci este sa decupezi un cerc in mijlocul covorului si sa il sectionezi ca in imaginea de mai jos, pentru a-l putea imbraca.
pelerina game of thrones

In al doilea pas trebuie sa te imbraci, ca in imaginea de mai jos.
null

Iar in final, trebuie sa astepti penultimul si ultimul episod din serial, iar mai apoi sezonul 8. Cam asa ar trebui sa arate rezultatul final.
null

Dupa mine, este destul de interesant. Voi ce parere aveti? Ati incerca asa ceva?