SmartPhoneTutoriale

Cum sa maresti volumul telefonului tau

Da, este posibil. Aveti nevoie doar de un telefon cu Android si acces la internet (in functie de situatie). Deci, daca telefonul dumneavoastra se aude prea incet, puteti rezolva acest lucru, prin urmatoarele metode:

Prima metoda functioneaza doar pe telefoanele cu chipset Mediatek. Puteti verifica chipset-ul telefonului dumneavoastra pe site-ul GSMArena.com.
Mai departe, tastati codul *#*#3646633#*#* si faceti swipe pana ajungeti la tab-ul „Hardware Testing”. Apasati pe „Audio”, „Normal Mode”, dupa care, in fereastra „Audio_ModeSetting” selectati „sph” si modificati fiecare nivel intre 0 si 160. Eventual, testati dupa fiecare marire si incercati sa va abtineti din a seta volumul prea mare pentru a evita potentialele stricaciuni.

Sa trecem la a doua metoda. Aici aveti neaparat nevoie de internet, deoarece va trebui sa descarcati de pe Magazin Play.
Este vorba despre „Speaker Boost”, care va promite o crestere semnificativa in volum, iar alta aplicatie (care necesita root), este „Speaker Booster”.
Va recomand inca odata sa nu abuzati de optiunile acestora, pentru a nu risca sa va stricati telefonul.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close