AplicatiiAppleSmartPhoneTelefoaneTutoriale

Cum să ștergi datele unui iPhone în doi pași

Există două scenarii principale în care se solicită resetarea unui telefon iPhone: aveți un telefon nou sau există probleme care nu au putu fi rezolvate altfel.

Motivul cel mai frecvent implică proprietarii de iPhone care comercializează atât de mult până ajung la modele mai noi, de obicei toamna, după ce Apple dezvăluie cea mai nouă gamă de produse. Să presupunem că cumperi noul iPhone X și apoi plănuiești să tranzacționezi sau să vinzi iPhone-ul tău mai vechi 7; va trebui să te asiguri că datele  nu mai sunt prezente odată ce vechiul telefon iese din posesia ta.

1. Ce trebuie să faci înainte de ștergere

Ștergerea datelor unui iPhone este destul de ușoară, mai ales dacă pur și simplu căutați să ștergeți aplicațiile și datele și să le reinstalați în stare proaspătă. (Această abordare poate fi utilă dacă aveți probleme și doriți să instalați o copie proaspătă de iOS 11).

Creează o copie de rezervă a datelor

Primul pas este să creați o copie de siguranță a iPhone-ului în sine. Modul rapid de a face acest lucru este să vă îndreptați către Setări și să selectați informați din partea de sus a aplicației. Apăsați pe secțiunea iCloud, apoi iCloud Backup, iar în ecranul următor apăsați Back Up Now. Acest lucru va face backup pentru toate datele dvs. iPhone.

2. Pasul final – ștergerea

În cele din urmă, cu datele iPhone acum păstrate îmtr-o copie de rezervă, este timpul să resetați iPhone-ul. Accesați aplicația Setări și intrați în secțiunea General. Derulați în partea de jos și apăsați pe Reset. În ecranul următor, apăsați Erase All Contents and Settings.

Veți vedea mai multe opțiuni în această secțiune, însă cea mai viabilă este Ștergeți tot conținutul și setările/Erase All Contents and Settings, iPhone se va ocupa de tot și va elimina datele readucând dispozitivul la valorile implicite din fabrică.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close