Cum sa stergi mesajele trimise pe WhatsApp?

0
200
cum sa stergi mesajele trimise pe WhatsApp

Probabil multa lume se intreaba cum sa stergi mesajele trimise pe WhatsApp, un lucru foarte normal si foarte des intalnit. Se intampla deseori sa trimiti mesaje din greseala, sau in nestiinta de cauza, ca mai apoi sa regreti alegerea facuta. Cu toate acestea, exista o posibilitate de a sterge mesajele trimise din greseala pe WhatsApp.

Cum sa stergi mesajele trimise pe WhatsApp?

Inceapand cu data de astazi, WhtasApp adauga o noua functie, cea care permite utilizatorilor stergerea sau revocarea mesajelor trimise unei persoane sau unui grup de persoane. Functia se afla momentan in faza beta, insa va fi disponbila in cel mai scurt timp, cu unele conditii.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca nu este deloc complicat si nici diferit fata de a sterge un mesaj din propriul fir de conversatie. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi „Delete for everyone” si portiunea de text va disparea complet.

Sa nu uitam insa de conditiile impuse. Pentru ca revocarea mesajului sa functioneze, este necesar ca participantii la conversatie sa aiba aplicatia actualizata cu versiunea care va fi disponibila incepand cu saptamana aceasta. De asemenea, trebuie sa stiti ca mesajele pot fi sterse doar in primele sapte minute de la trimitere si doar daca persoana in cauza nu a citit textul.

In cele din urma, veti fi intampinati de un mesaj de confirmare, in caz ca mesajul a fost sters cu succes.

Este o functie foarte interesanta, care cu siguranta este asteptata de foarte mult timp de utilizatorii WhatsApp. Nu uitati insa sa va actualizati aplicatia, deoarece va fi disponbil un update in cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here