AppleNoutatiTelefoane

Cum să-ți încarci iPhone-ul mai rapid

Chiar dacă iPhone 8 și versiunile superioare suportă standardul de încărcare wireless Qi, trebuie să recunosc că nu sunt încă un utilizator al acestei funcții, cu toate că dețin un telefon cu această capabilitate.

Însă Nick Guy, redactor senior și fanatic iPhone susține că cea mai bună metodă de încarcare a dispozitivului, atunci când nu dispui de prea mult timp la dispoziție, este prin fir. În urma unor teste realizate în timpul scrierii acestui articol, am constatat că, utilizând chiar și cel mai rapid și de calitate cablu de încărcare, nu am reușit să obținem un procent mai mare de 56% într-un timp de 30 de minute în care a fost conectat la curent. Prin fir e mai avantajos și dacă vrei să-ți folosești telefonul în timp ce se încarcă (chiar dacă nu recomandăm asta).

Pe de altă parte, încărcarea wireless este mai simplă – doar îți așezi telefonul pe alimentator și gata. Însă această comoditate vine cu dezavantajul că telefonul se încarcă mai greu. Seara când ești obosit, wireless charging-ul este o opțiune perfectă după o zi ce te-a stors de energie fiindcă, peste noapte, mobilul tău are suficient timp să ajungă la 100% până ziua următoare în care va fi pus la muncă. Încărcătoarele Qi în stil stand sunt de asemenea excelent de simple. În testele noastre, Ravpower RP-PC069 a alimentat un iPhone mai rapid decât un cablu standard de 5 wați de la Apple care vine în cutie. De altfel, când ești ocupat și nu poți să conectezi cablul la dispozitiv, aceasta e cea mai simplă și mai la îndemână metodă.

De asemenea, știai că îți poți încărca iPhone-ul de două ori mai rapid dacă îți iei un încărcător de tip fast-charging (față de standardul care vine în cutie)? Dacă te gândești, îți zicem noi: nu îți deteriorează bateria. Pentru faptul că ai un telefon inteligent, trebuie să știi că el își trage atâta energie cât îi trebuie în limitele sale. De fapt, Apple Support are o pagină cu adaptoarele ce pot fi utilizate pentru încărcare rapidă.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close