Cum sa trimiti GIF-uri pe WhatsApp – Android & iOS

0
403
WhatsApp

Daca pentru o perioada lunga de timp aplicatia WhatsApp nu a avut optiunea de a trimite GIF-uri, ei bine, aceasta a fost incorporata in acest an, cu toate ca butonul este putin ascuns. Pentru a beneficia de functie, trebuie sa va asigurati ca aveti ultima versiune de WhatsApp. De mentionat este faptul ca tutorialul pentru Android este diferit de cel pentru iOS, deci, alegeti-va categoria unde va incadrati.

Cum sa trimiti GIF-uri in WhatsApp pe Android

Butonul de GIF-uri pe Android este intr-adevar destul de bine ascuns, astfel incat trebuie sa fiti atenti la instructiunile de mai jos. In primul rand, apasati pe emoticonul din coltul din stanga jos al display-ului. Aici veti vedea o lista de emoji-uri, iar in partea din centru un buton pe care scrie GIF. Apasati pe el si veti fi intampinati de o serie de imagini miscatoare de pe cele mai populare site-uri. Aveti in partea stanga si optiunea de a cauta categoria favorita, asa ca have fun. Pentru un preview, faceti tap pe imaginea respectiva.
null

Cum sa trimiti GIF-uri in WhatsApp pe iOS

Nici aici nu putem spune ca este asa usor de identificat butonul pentru GIF-uri. Mai intai, trebuie sa mergeti pe iconita „Plus” din partea stanga jos a ecranului, pentru a deschide optiunile multimedia. Dupa asta, apasati pe „Biblioteca foto si video” si veti fi intampinati de o pictograma pe care scrie cuvantul GIF. Apasati-o si cautati categoriile dumneavoastra preferate, dupa care, cand doriti sa trimiteti pe chat, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe gif-ul dorit.
null

Aveti de asemnea posibilitatea de a salva gif-urile favorite pentru ca mai apoi sa nu fie nevoie sa le recautati. Asta a fost tot, daca aveti nelamuriri sau nu ati inteles vreun pas, ne puteti lasa un comentariu in partea de jos a paginii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here