Tutoriale

Cum sa verifici daca conexiunea la internet este buna pentru gaming sau alte activitati

Daca vrei sa ai parte de sesiuni de gaming, de streaming sau de vizionat filme cat de cat decente, trebuie sa stii in primul randul ca un rol important joaca si conexiunea la internet.

Majoritatea internautilor au descarcat si inca descarca diverse fisiere de diverse marimi de pe internet, iar cine nu are nevoie de ele exact in acel moment, poate lasa calculatorul aprins peste noapte, astfel necontand durata download-ului. Cu toate astea, exista si alte activitati online, unele sunt si cele pe care le-am enumerat mai sus, in care este necesara o conexiune decenta la internet. In Romania, este adevarat ca majoritatea au conexiuni de mare viteza, insa daca router-ul este prea slab si nu are capacitatea de a transmite mai departe acea performanta, totul este in zadar.

Pentru a afla cine sta la baza problemelor dumneavoastra in ceea ce priveste viteza de internet, va recomand sa folositi acest test. Apasati pe „Test now”, iar la final aplicatia va va informa in legatura cu situatia in care va aflati.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close