Tutoriale

Cum sa vizualizezi un clip restrictionat pe Youtube fara autentificare

Daca doresti sa vizualizezi un clip pe Youtube care este restrictionat trebuie sa stii ca nu este neaparat necesar sa te autentifici pentru a-ti confirma varsta. Prin intermediul unui „truc” destul de simplu, puteti ajunge unde doriti pe orice browser ati fi.

Youtube este unul dintre cele mai populare servicii de streaming, adresat persoanelor de toate varstele. Prin urmare, exista si categoria celor mai mici vizitatori, numita Youtube Kids, aceasta venind cu un pachet de restrictii de varsta, aceasta fiind aflata de Youtube prin intermediul contului de Google. Ca o mica paranteza, tin sa precizez ca nu exista pornografie pe Youtube, aceasta fiind stearsa la scurt timp dupa ce ajunge in mediul online. Restrictiile se refera de cele mai multe ori la prea multa violenta sau nuditate excesiva.

Prin urmare, orice clip, chiar si cel restrictionat are o adresa URL de acest gen: https://www.youtube.com WATCH?v=rS00xWnqwvI. Pentru a viziona clipul cu pricina, tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti „watch?v=” cu „v/”, fara ghilimele. Asta este tot, spor la vizionat.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close