Tutoriale

Cum scapi de notificarile stresante din Google Chrome

Notificarile foarte rare din Google Chrome pot reprezenta o sursa de stres si de incomoditate atunci cand navigati, cititi sau cautati ceva anume. In prezent, mai toate site-urile iti ofera posibilitatea de a activa notificarile de pe site-ul lor, astfel incat, poti activa aceasta optiune chiar si din greseala. Nu spunem insa ca nu sunt folositoare, in cazul unui site de stiri cu care vrei sa ramai la zi, este mai mult decat perfect, insa, uneori, este adevarat ca acestea pot fi cam multe.

Totodata, mai sunt si notificari care vin cu sunete si nu mai poti fi concentrat la serialul pe care il urmaresti sau la muzica pe care o asculti. Partea buna aici este ca poti renunta la aceste notificari in functie de preferintele tale, prin niste simple setari in Browser. Mai jos veti putea vedea cum dezactivezi notificarile in Google Chrome, proces foarte facil si foarte rapid.

Prima data, va trebui sa intri in Browser, sa apesi pe liniutele din partea dreapta si sa mergi la meniul Settings. Mai apoi, uita-te in josul listei aparute si vei vedea Show Advanced Settings. Apasa aici, dupa care mergi la sectiunea Privacy si fa click pe Content Settings. Va aparea din nou o fereastra, iar aici va trebui sa-ti indrepti privirea spre Notification. Alege din lista aparuta optiunile dorite, prima pentru a permite tuturor site-urilor sa-ti trimita notificari, a doua pentru a le alege tu, iar ultima pentru a opti toate notificarile.

Alege pe ultima, dupa care uita-te putin mai jos la Manage Exceptions. Click aici si vei fi intampinat de toate site-urile de la care primesti notificari. Pastreaza-le pe cele care nu te deranjeaza, iar pe celelalte le poti sterge foarte usor. Asta a fost tot, daca aveti intrebari sau nelamuriri ne puteti lasa un comentariu in partea de jos a paginii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close