Oferte

Cum te poate ajuta tehnologia sa slabești și sa îți monitorizezi activitatea fizică?

Trăim vremuri în care ne este foarte ușor să ne monitorizăm orice activitate fizică pe care o facem pe parcursul zilei, precum și cât de bine ne odihnim noaptea, iar acest lucru nu face altceva decât să ne ușureze foarte mult „munca” în timpul procesului de slăbire. Cu toate că la orice pas avem noi tehnologii care pot fi folosite cu succes de persoanele care își doresc să câștige lupta cu kilogramele în plus, acestea trec de cele mai multe ori neobservate. De ce? Pentru că am rămas „blocați” la clasicele metode, care nu mai sunt chiar atât de eficiente.

Da, întotdeauna o să poți să mergi la sală sau să faci antrenamente cardio pe stadion, dar la un preț foarte bun putem să ne cumpărăm un aparat pe care să îl folosim din confortul propriei noastre locuințe, iar aici ne referim, printre altele, și la bicicleta pentru fitness, în special la cea eliptică, a cărei eficiență este mai ridicată.

Dar nu ne limităm doar la atât, deoarece, după cum am vorbit și în cadrul site-ului citybreakguide.ro într-un articol dedicat, atât timp cât deținem un telefon inteligent numărul de posibilități crește foarte mult. Avem la îndemână foarte multe aplicații care ne pot ajuta să ne monitorizăm nivelul de efort pe care îl depunem pe parcursul zilei, numărul de bătăi pe minut ale inimii, numărul de calorii arse, distanța parcursă, numărul pașilor făcuți și așa mai departe. Aceste date ne oferă o imagine foarte clară asupra modului în care corpul nostru se comportă zilnic, dar și în timpul nopții, astfel încât să putem apela la cele mai eficiente antrenamente și diete bazându-ne pe ele.

Lăsând aplicațiile în urmă, trecem la alte tehnologii care se pot dovedi a fi cele mai bune prietene ale celor care își doresc să câștige lupta cu kilogramele în plus, în special atunci când vine vorba de eliminarea celulitei, care se face mult mai greu prin simplul antrenament efectuat la sală. Aici putem da ca exemplu cavitația (cea care duce la diminuarea țesutului adispos prin intermediul undelor acustice de joasă frecvență și intensitate mare), radiofrecvența (se folosește de o tehnologie la baza căreia stau undele de căldură capabile să pătrundă în profunzimea țesuturilor), electrostimularea (aceasta este folosită în special de femei pentru tonifiere), drenajul limfatic și multe alte astfel de exemple (pot fi găsite ușor prin intermediul internetului).

Iată așadar cum putem lăsa pe plan secund dietele și antrenamentele obositoare de la sală, dar asta nu înseamnă că le pot înlocui în totalitate (cel puțin nu încă – pe viitor cine știe). Prețurile variază și în funcție de cât de avansată este tehnologia, precum și de numărul de ședințe necesar pentru atingerea rezultatului dorit.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close