Data de lansare pentru Huawei Mate 10 a fost stabilita

0
128
Huawei Mate 10

Huawei isi continua drumul sau exceptional pe piata mobila, de data aceasta cu Huawei Mate 10, un smartphone exceptional care cu siguranta va fi pe placul utilizatorilor. Dupa ce s-au descurcat destul de bine in ceea ce priveste versiunea anterioara, compania doreste de data aceasta sa dea lovitura cu Mate 10, un smartphone puternic si elegant.

Se bazeaza in principal pe noul procesor „homemade”, Kirin 970, realizat pe 10 nanometri, care va oferi telefonului un boost semnificativ. Mai nou, avem si o data de lansare oficiala, deci, continua sa citesti articolul pentru a afla.

Conform ultimelor noutati, Huawei Mate 10 ar putea fi lansat pe data de 16 Octombrie, in Germania. Acesta ar putea veni odata cu versiunea sa Lite, insa momentan nu exista nicio confirmare in acest sens. Conform acelorasi zvonuri, pretul ar putea ajunge la 1100 de dolari, cu mult peste predecesorul sau care costa abia 600 de dolari.

Huawei spera ca prin aceasta lansare a smartphone-ului Huawei Mate 10 sa mai reduca diferenta dintre ei si companii precum Samsung si Apple. Tocmai de aceea au ales o data de lansare apropiata de lansarea noului iPhone 8. Conform CEO-ului Richard Yu, acesta mentioneaza faptul ca Mate 10 va fi un telefon si mai puternic decat viitorul iPhone.

Acesta continua in felul urmator „Mate 10, un telefon care are o durată de viață mult mai mare a bateriei, cu un ecran full-screen, o viteză mai rapidă de schimbare, o mai bună captare a fotografiilor și multe alte caracteristici care ne vor ajuta să concuram cu Apple„. Yu a mai mentionat faptul ca Huawei va inceta sa mai produca telefoane low-end, deoarece nu se mai vand si nu este o afacere profitabila.

Sincer, abia astept lansarea acestui flagship si abia astept sa vad cum va influenta acesta vanzarile iPhone 8. Sper ca cei de la Huawei sa reuseasca ce si-au propus si sa scoata pe piata un telefon de succes.