LGNoutatiTelefoane

Data de lansare Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este un telefon foarte asteptat de catre fanii companiei, iar acum avem si o data de lansare.

Samsung Galaxy Note 8 se anunta un telefon foarte performant, cu un design bine gandit, cel putin la fel de elegant ca S8. Cu siguranta va prelua multe dintre functiile acestuia, iar daca este sa ne referim la zvonurile aparute pe internet, va avea specificatii foarte avansate. Procesorul ar putea fi unul dintre cele doua varfuri de gama de la Qualcomm, Snapdragon 835 sau Exynos 8895 si ar putea avea pana in 8 GB memorie RAM.

Conform presei sud-coreene, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat chiar in aceasta vara, odata cu noul telefon al celor de la LG, LG V30. Astfel, cei de la Samsung si-ar putea planui sa puna in umbra respectivul telefon si sa lanseze odata cu el mult asteptatul Note 8. Informatiile par a fi din surse apropiate companiei si mentioneaza faptul ca device-ul ar putea fi lansat in a treia sau in a patra saptamana din luna August, intr-o conferinta din New York.

Tot acestia mentioneaza si o data exacta de lansare, si anume, 26 August. Chiar daca initial am aflat din alte surse cum ca Samsung intentioneaza sa lanseze Note 8 in luna septembrie, se pare ca deciziile companiilor rivale de a lansa timpuriu noi dispozitive au determinat o schimbare de planuri. Aceste informatii nu sunt sigure insa, asa ca nu trebuie sa va puneti 100% increderea, dar orientativ, este bine de stiut.

Cel putin, partea buna aici este ca nu mai avem asa mult de asteptat, finalul acestui an anuntandu-se unul plin de lansari spectaculoase din partea marilor companii. Odata cu aceasta data, Samsung ar putea livra si telefoanele Note 7 reconditionate, la un pret mult mai mic insa si sub alt nume: Samsung Note FE( Fan Edition).

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close