AplicatiiNoutatiSmartPhoneTelefoaneTutoriale

De ce merge greu telefonul: Afla cum poti face telefonul mai rapid

Sunt foarte multe raspunsuri pentru intrebarea „De ce merge greu telefonul„, raspunsuri pe care le veti putea vedea in acest articol.

Odata cu trecerea timpului, majoritatea telefoanelor incep sa se miste putin mai greu si sa aibe lag in aplicatii. Cu toate acestea, sunt solutii foarte simple pe care puteti sa le urmati pentru a-ti face telefonul ca nou. Haideti sa vedem care sunt acestea.

De ce merge greu telefonul

In primul rand, incearca sa folosesti un wallpaper static si fara animatii. Nu numai ca ajuta la economisirea bateriei, dar va face telefonul sa se miste mai rapid. De asemenea, poti opri de tot animatiile din setarile telefonului, la Optiuni Dezvoltator.

In al doilea rand, si aici as putea spune ca este cel mai important, nu instala aplicatii fara rost pe care nu le folositi. De fapt, evita intru totul instalarea numeroaselor aplicatii. Este recomandat sa le stergeti pe cele nefolositoare si sa pastrati doar cateva din ele. Totodata, pentru o navigare mai lina pe internet, nu evitati sa stergeti cookie-urile si cache-urile la o perioada scurta de timp, metoda valabila si pentru aplicatii.

Activeaza actualizarile automate. Intotdeauna vor fi versiuni mai bune pentru cele actuale, asadar, este un lucru bun sa lasi actualizarile pornite. Evita instalarea numeroaselor aplicatii pentru boost-ul telefonului, recomand sa ai doar una si de preferat 360 Security.

Intr-un final, daca nu ai gasit raspunsul intrebarii „De ce merge greu telefonul„, tot ce ramane sa faci este sa apelezi la Factory Reset. De retinut ca vei pierde absolut toate fisierele, telefonul revenind la setarile din fabrica. Totusi, daca nu vrei sa de desparti de fisierele tale (mai putin recomandat), le poti salva in Cloud iar apoi, dupa ce te conectezi la contul Google acestea vor reveni.

Asta a fost tot, daca aveti alte solutii sau alte recomandari, le asteptam intr-un comentariu in josul paginii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close