De ce merita Samsung Galaxy S9 Plus cumparat?

0
67
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 Plus este telefonul momentului, acesta a fost lansat pe data de 25 februarie, a fost aşteptat cu mult entuziasm de către fani dar şi de către specialişti în domeniu pentru a vedea dacă Samsung a făcut o performanţă cu adevărat sau anul acesta nu merită upgrade.

În acest articol am să vă vorbesc despre lucrurile pozitive la acest telefon, despre lucruri pentru care acest telefon chiar ar merita cumpărat.

În primul rând Samsung Galaxy S9 Plus ascunde un processor extrem de puternic, acesta vine cu Qualcomm sau Exynos, depinde de zona în care vă aflaţi. Procesorul de anul acesta a lui Samsung Galaxy S9 Plus procesorul puternic face diferenţa şi este peste generaţia de anul trecut.

Cel mai important atuu, camera foto, camera foto de pe spate este tot de 12 MP, ca în anii trecuţi, totuşi este duala, pentru cei ce vor vrea să critică această asociere. Puterea mare de procesare plus câteva îmbunătăţiri software face din camera lui S9 să fie mult mai bună decât a lui S8.

Autonomie mai bună, se pare că noul telefon de la Samsung vine şi cu o autonomie destul de bună, acest lucru este chiar de remarcat dacă ţinem cont că sub carcasa se afla componente mai performante. Am băgat acest lucru la lucruri pozitive pentru că într-adevăr se vede că Samsung a făcut performanţe, totuşi autonomia în general la smartphone-uri este o problemă şi nu ştim de ce acest lucru încă nu se poate rezolva.

Samsung Galaxy S9 Plus, mai vine şi cu sunet stereo excelent, încărcare rapidă și wireless, Dex Pad, lucruri ce îl fac de nerefuzat dacă sunteţi porniţi pe a cumpăra acest telefon.

În comparaţie cu Samsung Galaxy S8 nu este un telefon extraordinar, vedem asta şi la design, însă faptul că a venit cu îmbunătăţiri şi pe partea de hardware şi software, acest telefon devine unul dintre telefoanele la care te uiţi prima oară atunci când ai un buget considerabil pentru un smartphone.

Pentru un review complet şi foarte bine explicat al lui Samsung Galaxy S9 Plus, puteţi intra pe computerblog.ro, de asemenea puteţi viziona şi clipul de mai jos.