Cred că toţi ne punem întrebarea din titlu „De ce se încălzeşte smartphone-ul?”, ei bine astăzi veţi primi şi un răspuns, un răspuns bun pe care îl puteţi lua în considerare dacă vreţi să rămâneţi cu baterie la smartphone, şi da am spus baterie.

Prima oară am descoperit că telefonul meu se încălzea tare când mă jucam jocuri ce consumau mai multe resurse, treacă meargă apoi după ce mi-am tras net nelimitat şi mă pistonau colegi la şcoală să le bag un hotspot am observat că fără să fac nimic pe telefon el doar avea pornit hotspot se încălzea extrem de tare, ziceai că bubuie, şi asta se întâmplă şi atunci când îl lăsăm prea mult la încărcat.

Aţi văzut că bateria era cea care se încălzea la telefon şi nu alt ceva, aşa că de acolo vine problema, şi răspunsul la întrebarea din titlu poate să fie următoare.

1. Tineţi bateria la încărcat prea mult şi, bateria trebuie să elimine energia şi atunci elimina şi căldură.

2. Tii prea mult telefonul în mână când te joci ceva şi corpul tău încălzeşte telefonul.

3. Wifi aprins sau hotspot, aceste două pot face că bateria noastră să „slăbească” rapid.

Am ajuns la un nivel mare cu telefoanele ele au memorie mare, dar şi consumă mult. Una dintre problemele pe care le avem este că dispozitivul nostru se încălzeşte, sperăm că în următorii ani să scăpăm de această problemă.

3 COMENTARII

  1. bai tu esti chiar prost ,cum sa se incalzeasca batieria ???cand se incarca ,da este calda ptr ca asa e normal las un acumulator de orice tip.Dar la telefoane se incinge procesorul in special cele cortex care le au toate samsung-urile .mai ales cele care sunt de la patru nuclee in sus.Cand erau dual core nu gaseai telefoane incinse la maxim..Se simte langa camera deasupra la baterie .ptr ca acolo este procesorul..NOTE 7 de aceea au fost retrase ptr ca au pus un procesor nou cu opt nuclee si suprasolicita bateria pana exploda..

LĂSAȚI UN MESAJ