Noutati

De ce se incalzeste smartphone-ul

Cred ca toti ne punem întrebarea din titlu „De ce se încalzeste smartphone-ul?”, ei bine astazi veti primi si un raspuns, un raspuns bun pe care îl puteti lua în considerare daca vreti sa ramâneti cu baterie la smartphone, si da am spus baterie.

Prima oara am descoperit ca telefonul meu se încalzea tare când ma jucam jocuri ce consumau mai multe resurse, treaca mearga apoi dupa ce mi-am tras net nelimitat si ma pistonau colegi la scoala sa le bag un hotspot am observat ca fara sa fac nimic pe telefon el doar avea pornit hotspot se încalzea extrem de tare, ziceai ca bubuie, si asta se întâmpla si atunci când îl lasam prea mult la încarcat.

Ati vazut ca bateria era cea care se încalzea la telefon si nu alt ceva, asa ca de acolo vine problema, si raspunsul la întrebarea din titlu poate sa fie urmatoare.

1. Tineti bateria la încarcat prea mult si, bateria trebuie sa elimine energia si atunci elimina si caldura.

2. Tii prea mult telefonul în mâna când te joci ceva si corpul tau încalzeste telefonul.

3. Wifi aprins sau hotspot, aceste doua pot face ca bateria noastra sa „slabeasca” rapid.

Am ajuns la un nivel mare cu telefoanele ele au memorie mare, dar si consuma mult. Una dintre problemele pe care le avem este ca dispozitivul nostru se încalzeste, speram ca în urmatorii ani sa scapam de aceasta problema.

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close