NoutatiPCSoftware

De unde iti poti lua un laptop ieftin si bun

Atunci cand ne alegem un laptop sau un gadget de orice fel, ne orientam si dupa pret, este un lucru normal muncim pentru bani nostri iar acestia trebuie gestionati asa cum se cuvine.

In articolul de astazi vreau sa iti recomand o sursa sigura si testata de mine pentru achizitionarea unui laptop atat pentru lucru cat si pentru gaming.

In acest moment scriu de pe un LAPTOP REFURBISHED HP PROBOOK 640 G1, despre care sincer sa fiu imi ofera tot ce am nevoie pentru a gestiona asa cum trebuie afacerea.

Despre cum ne alegem un laptop, este bine sa stim mai intai pentru ce vrem sa il folosim, eu am ales un laptop ce imi ofera posibilitatea de a lucra in conditii excelente pe orice browser, laptopul are o autonomie mare, deci pot lucra si in aer liber, ma pot uita la filme, pot conecta acest laptop la un alt monitor sau televizor. Deci, pe scurt, este ceea ce imi doresc.

Laptopul respectiv nu se mai gaseste pe alte magazine cum ar fi eMAG, magazine ce l-au vandut la pretul de peste 4.000 lei, cat am dat eu pe acest laptop? Ei bine pretul este destul de redus, adica de la 4.000 lei, il puteti gasi la 1.143 lei, un pret mai mult decat rezonabil, aveti si garantie si pe laptop si pe baterie, deci nu trebuie sa va bateti capul, chiar daca acesta este refurbished.

Magazinul pentru care merita si recomand sa il vizitati pentru a achizitiona un astfel de laptop este diabloscomputer.ro, magazin online cu multe review-uri video si care are un suport tehnic excelent.

Magazinul iti da din prima senzatia ca este vorba despre ceva profesional, atunci cand vei cumpara un produs de la acestia va si veti convinge ca acest lucru chiar este precum pare. Un lucru de apreciat, pentru ca de obicei ajungem sa ne luam tepe, sa nu fim satisfacuti iar in final sa regretam un pas facut.

Si nu zic ca magazinul recomandat de mine este perfect, dar daca veti avea o problema, cei de la diabloscomputer vor stii sa te rasplateasca si iti vor acorda mereu atentie si timp plus resurse pentru a rezolva orice problema.

Acum sa va povestesc putin despre exeprienta mea cu diabloscomputer.

Am avut nevoie de un laptop, acest lucru pentru a lucra in conditii de portabilitatea mai buna, asta in conditiile in care trebuia sa fiu mereu legat de un PC, destul de performant, dar alceva este cand lucrezi de oriunde. Deci un laptop a fost cu siguranta alegerea perfecta, am auzit de diabloscomputer de la cativa prieteni care au fost multumiti si am spus ca merita sa incerc.

Am dat comanda de laptopul pe care l-am mentionat mai sus, acesta a venit in 2 zile prin curier rapid, cu Windows 10 Pro inclus in pretul de 1.150 lei. Am platit, am intrat in casa, am instalat sistemul de operare si am putut sa imi configurez laptopul pe plac, fara nici o problema, exact asa cum mi-a fost spus.

Bine-inteles, este algerea ta de unde vrei sa achizitionezi un astfel de gadget, eu am povestit experienta mea dar si a altor prieteni cu diabloscomputer, un magazin online ce se respecta prin respectarea clientilor.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close