carti ieftine online
carti ieftine online

De curând am avut nevoie de o carte pe care am achizitionat-o cu succes si la un pret foarte convenabil, cel mai ieftin din mediul online la momentul actual.

Cu ceea mai mare sinceritate spun ca pe mine nu ma vedeam niciodata citind o carte însa pe aceasta am citit-o, o carte buna ce o recomand si altor persoane care sunt interesati de subiectul marketing.

Am facut o lista cu toate site-urile care vând carti, în România am gasit 3 – 4 site-uri care sunt mai OK, însa cel mai bun magazin din acestea mi sa parut libris.ro, un magazin online care vinde carti, muzica si filme.

Recomandarea vine pentru ca acestia au livrat produsul impecabil în maxim 2 zile, tinând cont ca eu sunt si la sat, la oras coletul poate soseste mai repede.

Însa pretul este cheia recomandari mele, am verificat si site-uri precum elefant.ro sau altele dar nu am gasit concurent mai bun pentru libris, totusi daca nu va convine libris va recomand elefant.ro, este al doilea cel mai bun din România.

Articolul acesta nu este unul de tip advertorial este o recomandare facuta pentru libris pentru ca acestia chiar sau tinut de treaba, o treaba bine facuta cum multe site-uri de pe nisa carti, nu prea o face.

Sa speram ca acest articol stârneste concurenta în rândul acestor magazine si în viitorul apropiat voi face un articol în care voi recomanda mai multe magazine care au o performanta si mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.