Noutati

Design-ul lui Xiaomi Mi6x a fost dezvaluit

Xiaomi este pregătit să lanseze smartphone-ul Mi 6X la jumătatea distanței în China, la un eveniment de lansare programat pentru 25 aprilie. Cu aproximativ o săptămână până la dezvăluirea oficială, zvonurile, scurgerile și confirmările au dat aproape tot ce trebuie să știi despre smartphone-ul Mi 6X, care va fi probabil un rebrand ca Mi A2. Într-o evoluție recentă, o reclamă aparent oficial promoțională a lui Mi 6X a apărut online. Xiaomi se spune că lucrează și pe smartphone-ul Redmi S2 pentru piețele din India și China.

Videoclipul, încărcat pe YouTube de un canal terță parte (și nu Xiaomi în sine) și reperat de ITHome, ne oferă un aspect de 18 secunde pentru viitorul Mi 6X. Din cât se dezvăluie puțin în film, putem constata că telefonul se va asemăna cu Redmi Note 5 Pro în mai multe moduri decât unul. El are o configurație similară cu camera dublă din spate și o afișare FullScreen de 18: 9. Imaginile afișate în videoclip dezvăluie patru variante de culori – roșu, negru, auriu și albastru. De asemenea, ne putem aștepta la o opțiune de culoare Gold Rose pentru a ajunge la evenimentul de lansare.

În afară de aceasta, video-ul teaser reafirmă prezența unui senzor primar de 20 de megapixeli. Noile zvonuri sugerează că un senzor Sony IMX486 de 12 megapixeli îl poate însoți în modulul cu cameră dublă. Pe partea din față, Mi 6X este așteptat să obțină un senzor Sony IMX376 de 20 megapixeli.

Vorbind despre ecran, Xiaomi Mi 6X ar putea avea un ecran de 5.99 inci full-HD + (1080×2160 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Se spune că telefonul este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 660 SoC, împreună cu 4GB / 6GB de RAM și 32GB / 64GB / 128GB de stocare încorporată. Telefonul va rula Android Oreo cu un MIUI 9 în China și o variantă Android One-branded (Mi A2) așteptată pe piețe. Acesta va conține, de asemenea, o baterie de 2910mAh sub capota.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close