Detalii despre laptopul Microsoft Surface chiar inainte de a fi lansat.

0
692
Microsoft Surface

Microsoft Surface este un laptop asteptat de foarte mult timp, care va fi prezentat oficial astazi in cadrul unui eveniment special din New york. Cu toate acestea, se pare ca secretul nu a fost pastrat asa de bine, astfel incat au aparut deja imagini si cateva detalii pe internet. Imaginile au fost vazute pe Twitter, postate de catre utilizatorul WalkingCat, cu descrierea „Surface Laptop”.

Asadar, din detaliile prezentate Microsoft Surface ar veni cu un display interesant de 13,5 inch si va fi disponibil in patru culori: albastru cobalt, grafit auriu, platina si burgundia. Toate acestea pentru un display care sa satisfaca nevoile userilor si sa fie „comfortabil” la utilizare. Totodata, vorbim si despre o tastatura cu taste acoperite cu alcantara, material folosit si de catre tastatura premium Surface Pro 4.

Nu se stiu detalii sigure in legatura cu specificatiile laptop-ului, insa cu siguranta vorbim despre specificatii mai mult decat decente pentru un asemenea device modern. In ceea ce priveste conectivitatea, spre surprinderea tuturor nu vine cu un port USB Type-C, adoptand un port USB, unul mini DisplayPort si un conector pentru alimentare.

Display-ul ar putea avea 3,4 milioane de pixeli si ar putea functiona pe o rezolutie 1080p, cu un raport de aspect de 3:2. Greutatea Microsoft Surface este de doar 1,25 kilograme, iar grosimea in partea din spate si din fata este de 14,47 milimetri respectiv 9,9 milimetri. Acesta se doreste a fi o alternativa buna pentru Chromebook Pixel, cu toate ca inca nu stim detalii despre specificatiile sale.

Ce mai stim este ca s-ar putea sa vina cu sistemul de operare Windows 10 S, o alternativa a celor de la Microsoft pentru Chrome OS. Ramane pe mai tarziu sa vedem daca aceste detalii sunt reale si daca laptop-ul vine intradevar cu acest design uluitor. Daca este sa vorbim despre pret, ma gandesc ca acesta va fi pe masura asteptarilor, laptop-ul nefiind unul mid-range.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here