Detalii despre Nokia 9

0
1887
nokia 9

Nokia 9 este unul dintre noile telefoane ale celor de la HDM Global, un telefon care ar putea fi cu siguranta pe masura asteptarilor. Acesta va veni cu o tehnologie relativ noua, care nu mai este prezenta la niciun telefon de pe piata si anume, tehnologia OZO Audio facandu-l astfel un telefon perfect pentru inregistrarea sunetului.

Conform anumitor surse, Nokia 9 ar putea fi pe masura asteptarilor atat in ceea ce priveste specificatiile cat si design-ul elegant propus. Prin urmare, acesta ar putea avea un display destul de generos, de 5,5 inch, cu un aspect de 18:9 similar cu cel de la LG G6. Marginile sunt extrem de subtiri iar pe fata sunt prezente doua difuzoare, avand cel mai probabil microfoane incorporate.

Va veni cu sistemul de operare Android O, un sistem de camere duale, lentile Zeiss si cu functii utile precum rezistena la apa. Procesorul este unul Snapdragon 835, astfel incat ne gandim la performante sporite. Nokia 9 va ajunge pe piata in toamna acestui an si ar putea avea un pret pe masura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here