Huawei se pregătește să lanseze cea mai recentă serie de smartphone-uri emblematice, iar Internetul este abuzat de zvonuri, scurgeri și speculații în jurul viitoarei game Huawei P20, înainte de lansarea sa pe 27 martie. Cea mai recentă scurgere provine din Barcelona. Panoul pare să fi confirmat strategia de numire pentru viitoarele telefoane din serialul pilot Huawei.

Redactorul executiv al Android Central, Alex Dobie, s-a dus pe Twitter pentru a posta o fotografie a unui presupus panou publicitar din Barcelona care prevede lansarea Huawei P20 și Huawei P20 Pro la evenimentul din 27 martie. Acest lucru sugerează că marca precedentă „Plus” din seria P este programat să fie lansat de producătorul de telefoane din China. În afară de aceasta, panoul afișează, de asemenea, prezența inteligenței artificiale pe telefoanele viitoare.

Separat, o nouă scurgere de către premierul Roland Quandt a dezvăluit luni, prețul european pentru cele trei modele – Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro. Potrivit lui Quandt, Huawei P20 va primi o eticheta de pret de 679 EUR, Huawei P20 Pro va incepe de la 899 EUR, iar cel mai accesibil pachet, Huawei P20 Lite va fi disponibil cu un preț de 369 EUR.

În ceea ce privesc specificațiile, Huawei P20 Pro este de așteptat să dispună de un display cu diagonală de 6 inci (1080×2160 pixeli), un procesor Kirin 970 SoC, până la 8GB de memorie RAM, până la 256 GB de stocare încorporată și o capacitate de 4000mAh a bateriei. Huawei P20 este considerat avand un ecran mai mic, de 5,7 inch full-HD + și o baterie de 3320 mAh. Și, în sfârșit, modelul P20 Lite ar putea să aibă un ecran de 5,6 inch, un Kirin 659 SoC octa-core, memorie RAM de 4 GB, stocare încorporată de 64 GB și o baterie de 3520 mAh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.