NoutatiSonyTelefoane

Detalii despre Sony Xperia XZ1. Un telefon pe masura Galaxy S8

Sony Xperia XZ1 este un telefon pe care cei de la Sony se gandesc sa il lanseze in viitorul apropiat, punandu-si toata speranta in el. Acesta pare sa fie un fel de Sony Xperia XZ, doar ca difera in ceea ce priveste specificatiile.

Telefonul apare in prezent in arhiva Geekbench si pare sa fie unul foarte performant, care tinteste sa se apropie de Samsung Galaxy S8. Dupa cum am mentionat si mai sus, ca si design, acesta aminteste foarte mult de Sony Xperia XZ, doar specificatiile fiind schimbate. Dar, de ce au luat cei de la Sony aceasta decizie?

Ei bine, pentru Sony, piata mobila nu merge asa cum si-ar fi planuit ei, considerand ca smartphone-urile lor sunt mult prea slabe pentru a fi pe placul publicului. Prin urmare, acestia au anuntat recent o reorganizare a ofertei smartphone-urilor, care vizeaza mai multe puncte. In primul rand, Sony va renunta complet la produsele care nu au avut nimic de demonstrat si se concentreaza pe crearea unei game restranse, care sa acopere majoritatea preturilor de pe piata.

Astfel, ne asteptam ca Sony Xperia XZ1 sa nu fie ultimul telefon pe care compania il va dezvolta, urmand sa avem parte de mai multe lansari. Primele modele vizate de catre Sony au fost Xperia X şi Xperia X Compact, care au fost mult prea slab dotate pentru a atrage publicul.

Iar acum, daca este sa revenim la Sony Xperia XZ1, acesta vine cu un procesor de la Qualcomm, un Snapdragon 835 si cu 4 GB memorie RAM. Are numele de cod Sony G8341, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos.

nullDin cate se pare, vom putea vedea si o versiune cu un design mai compact, ceea ce ar fi o alegere destul de inteleapta. Daca este sa ne referim la desgin, acesta va ramane la fel, un display cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close