Detalii si informatii despre Pixel 2 si Pixel 2 XL

0
103
Google Pixel

Telefoanele celor de la Google s-au vandut ca painea calda, astfel incat se pare ca dupa doar un an de la prima lansare, ne pregatim deja de un Google Pixel 2 si de Google Pixel 2 XL. Desi la inceput era doar un zvon oarecare, acum sunt disponibile specificatii si detalii foarte aproapiate de sursa originala.

Prin urmare, Pixel 2 si Pixel 2 XL se anunta a fi doua telefoane decente, insa nu foarte diferite de modelele aflate in prezent pe piata. Nici nu prea avea cum asta, pentru ca cei de la Google nu se bazeaza pe schimbari radicale in ceea ce priveste hardware-ul sau design-ul. Conform unor postari de pe forumul XDA-Developers, ambele telefoane ar putea fi lansate in aceasta toamna, in luna septembrie sau chiar octombrie.

Dupa cum am spus, Pixel 2 va avea un design similar cu al modelului de anul trecut, cu o constructie metalica si un spate facut partial din sticla si un display cu diagonala de 4,97 inch. Rezolutie este una Full HD, iar in locul jack-ului pentru casti mai este adaugat un difuzor stereo. Are la baza un procesor de la Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM si 64 GB memorie interna.

Un design diferit vom vedea insa la Google Pixel 2 XL, care va avea marginile mai subtiri, un display putin mai mare, de 5,99 inch cu o rezolutie QHD si de data aceasta cu mufa jack. Specificatiile sunt in mare parte la fel, 4 GB memorie RAM, un procesor Snapdragon 835 si 128 GB memorie interna.

Se zvoneste faptul ca de fabricarea acestor noua smartphone-uri s-ar ocupa companii precum HTC si LG, cei din urma fiind deja parteneri cu Google de cateva luni. Oricum ar fi, noi, utilizatorii asteptam performanta la un pret cat mai redus, asadar, nu este prea important cine dezvolta telefonul. Ramane sa asteptam pana in toamna pentru a vedea rezultatul final, insa cu siguranta va fi pe masura asteptarilor.