Digi Mobil vrea sa lanseze serviciul 4G pentru apeluri

0
294
Digi Mobil vrea sa lanseze serviciul 4G pentru apeluri
Digi Mobil vrea sa lanseze serviciul 4G pentru apeluri

In ultima vreme, celebrul operator de telefonie mobila, Digi Mobil a anuntat ca vor sa implementeze serviciul de apel 4G care se poate realiza cu tehnologiile VoLTE si VoWiFi.
Tehnologia VoLTE permite tuturor consumatorilor sa utilizeze convorbiri telefonice prin intermediul retelei 4G. Aceasta dispune de mai multe avantaje:

  • conexiunea se realizeaza foarte rapid;
  • calitatea convorbirilor este net superioara, fiind de asemenea si mult mai clara, zgomotele de fundal fiind aproape eliminate;
  • utilizatorii vor putea beneficia in acelasi timp de serviciul vocal, dar si de serviciul de date.

Tehnologia VoWiFi permite utilizatorilor sa efectueze apeluri prin intermediul retelelor WiFi. Aceasta este foarte utila atunci cand nu exista semnal 3G sau 4G/LTE. Din nefericire acestea sunt destul de dese, iar cei care beneficieaza au destule nemultumiri.

Operatorul telefoniei Digi Mobil sustine ca aceste servicii o sa fie in intregime gratuite si vor fi incluse in toate ofertele Digi Mobil, astfel nu o sa existe panica pe aceasta tema. Chiar si asa nu trebuie sa va entuziasmati prea tare pentru ca aceste tehnologii sunt aproape inutile daca Digi Mobil nu o sa isi extinda acoperirea retelei 4G/LTE.

De altfel, ramane de vazut de cand cei de la Digi vor lansa in totalitate acest serviciu 4G pentru apeluri, lucru ce probabil va face sa acapareze mai multi clienti pentru una din cele mai bune retele mobile din tara noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here