NoutatiStiinta

Dispozitive Amazon, căști Beats by Dre și multe reduceri de VD

Luați-le, sau luați-vă, un difuzor Alexa sau căști bluetooth ca un cadou de ultimă oră V-Day

Ziua Îndrăgostiților este la trei zile distanță, iar dacă aveți nevoie să cumpărați un cadou pentru cineva special în viața dvs. și pe care încă nu îl are, este vorba despre o perioadă de criză. Amazonul este deja un pas important în privința cadourilor de ultimă oră, cu livrările gratuite de două zile pentru membrii Prime, dar acum prețurile s-au diminuat pe o serie de dispozitive importante, astfel încât să puteți obține un cadou la reduceri mari și să-l iei repede.

Reduceri foarte rezonabile pentru căști Bluetooth

Dacă nu sunteți pe piață pentru un dispozitiv Amazon, alți comercianți oferă cu amănunt câteva reduceri cu adevărat plăcute pe căștile Bluetooth. Căștile Zero de la Anker sunt marcate în jos pe Amazon, SoundSport-ul wireless al lui Bose este în vânzare și tot felul de modele Beats sunt la cel mai mic preț pe care l-am văzut de-a lungul timpului.

Dacă vă simțiți romantic, cumpărați o cameră foto Fujifilm Instant Film pentru a vă capta seara amoroasă sau pentru a începe o grădină de dragoste cu partenerul dvs. și unul dintre cadrele noastre preferate, Grădina inteligentă Click and Grow. Dacă nu sunteți împăcat cu acest gând, luați niște căști care anulează zgomotul și ascultați ce muzică vă face plăcere la un preț rezonabil. Există un cadou pentru toată lumea.

Ultima strigare pentru ofertele Amazon

Amazon oferă reduceri pentru Ziua Îndrăgostiților pe unele dintre cele mai bine vândute dispozitive. Puteți profita de aceste oferte până miercuri, 14 februarie la ora 23:59 EST. Ia-le în timp ce încă poți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close