NoutatiStiinta

După un an, accesoriile Nintendo Switch devin mai interesante

Nintendo Switch împlinește astăzi un an

Nintendo Switch împlinește astăzi un an, și săptămâna trecută la Circuit Breaker Live, am privit înapoi la unele dintre cele mai interesante accesorii pentru noua consola Nintendo care au ieșit în acest an.

Există o grămadă de lucruri interesante acum că veți dori să luați comutatorul. Puteți schimba acel kickstand îngrozitor cu un aluminiu mai robust, de exemplu, sau puteți adăuga un controler pro pentru sesiuni de jocuri mult mai confortabile. Încărcarea este, de asemenea, un loc foarte interesant pentru comutator, deoarece consola utilizează un port USB-C standard. Există cazuri de încărcare completă pentru reîncărcare în mișcare (un lucru important pentru switch-ul portabil), gigantice acumulatori USB-C care sunt aproape prea mari pentru a le lua în avion și încărcătoare portabile mult mai ușor de purtat decât cele ale Nintendo.

Și este încă devreme – switch-ul este un produs foarte tânăr, deci cine știe ce altceva vom vedea de la producătorii de dispozitive. Chiar și Nintendo intră în jocul accesoriilor, cu lucruri precum kitul Nintendo Labo, lansat luna viitoare.

14 ACCESORII DE SCHIMB NINTENDO

 • Tempered Glass Screen Protector

  Acest accesoriu trebuie să ocupe numărul unu. Șansele sunt extrem de ridicate să luați Nintendo Switch cu dvs. într-o călătorie la un moment dat. Când o veți face, ecranul său se va zgâria și o să te urăști puțin de fiecare dată când vezi dunga pe ecran. Acest protector de ecran va proteja, de asemenea, ecranul dvs. de la Dock Switch TV, care a zgâriat unele displayuri Switch.

 • 128GB High-Speed MicroSD Card

Nu ratați un card MicroSD bun. Prindeți unul cu 128 GB sau mai mult, astfel încât acesta să dureze câțiva ani. Încă puteți cumpăra jocuri pe cartușe pentru switch, dar unele titluri au nevoie de spațiu de stocare suplimentar, iar jocurile indie pe eShop-ul Nintendo sunt disponibile numai prin descărcare. Porniți-l, uitați de el și descărcați multe jocuri. Dacă cumpărați propriul dvs. card, asigurați-vă că este marcată ca Clasa 10 și cel puțin XC 1.

 • Orzly Carrying Case (For Travel)

Chiar și cu un protector de ecran, este mai ușor să-ți împachetezi un switch într-o carcasă de transport atunci când mergi în călătorii. În acest caz, Orzly este foarte apreciat și deține jocuri suplimentare, cabluri și multe altele, astfel încât să aveți posibilitatea de a aduce tot ce aveți nevoie, într-un compartiment autonom.

 • Extra Large Switch Case That Fits the Dock

Dacă sunteți mai mult de un player TV și aveți nevoie să aduceți dock-ul Switch împreună cu dvs., acest caz AmazonBasics va face truc. Are suficient spațiu pentru controlerul dvs. Pro sau periferice suplimentare.

 • Attachable Battery Pack (For Travel)

Switch-ul este un sistem de jocuri de fabulos, dar durata de viață a bateriei este destul de slabă (3-6 ore). Puteți cumpăra o baterie USB-C, dar dacă jucați foarte mult, această carcasă de încărcare a acumulatorului se fixează chiar pe partea din spate a comutatorului și ar trebui să vă dea un plus de 6 ore. Singurul dezavantaj este că va trebui să-l dezactivați pentru a vă așeza din nou comutatorul.

 • Nintendo Switch Pro Controller

Dacă intenționați să vă răzgândiți și să vă scufundați complet în Zelda: Breath of the Wild, opțiunea de primă parte a Nintendo este cel mai bun controler wireless pe care îl puteți cumpăra. Controlerul Pro este confortabil pentru perioade lungi de timp și înregistrează în mod fiabil fiecare comandă. Fețele pronunțate ale butoanelor și mânerele cu contururi bine realizate fac din el un upgrade de lux. 

 • 8Bitdo SN30 Pro Controller

Dacă doriți orice buton de pe un controler Pro, dar la fel ca simțul clasic al plăcii SNES, SN30 8Bitdo este pentru dvs. Este ușor, cu butoane precise și bastoane analogice care se simt incredibil de precise. Are chiar și controlul mișcării. Singura problemă este că îi lipsește NFC, astfel încât să nu puteți scana figurinele Amiibo în jocurile acceptate. Pe partea plus, se va împerechea cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi PC-ul sau smartphone-ul.

 • Joy-Con Controller Handles

Unele jocuri, cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe, vă permit să înclinați fiecare Joy-Con de partea sa și să-l țineți ca un controler tradițional – un controler cu adevărat mic. Acest accesoriu nu este ceva special, dar adaugă o anumită dimensiune fiecărui Joy-Con și face mult mai ușor apăsarea butoanelor.

 • Joy-Con Rubberized Gel Guards (For Portable Use)

Dacă aveți tendința să utilizați comutatorul pe cont propriu, fără un televizor, aceste mânere de cauciuc adaugă tracțiune și vă oferă degetelor o poziție confortabilă. Există o mulțime de mânere de cauciuc de la alți producători, dar am folosit PDP-urile și au tendința de a rămâne pe consola mai bine fără a se mișca.

 • Controller Charging Dock

Singurul mod în care puteți încărca controlerele Joy-Con este glisarea lor înapoi pe comutator, iar controlerul Pro necesită un cablu USB-C. Acest doc de la PowerA le va încărca pe toate odată.

 • Adjustable Playstand

Switch are un soclu încorporat, dar are un defect fatal: nu puteți încărca comutatorul în timp ce îl utilizați, deoarece portul său de încărcare este în partea de jos. Acest stand ne-a permis să jucăm Pac-Man Vs., Mario Kart 8 Deluxe și alte jocuri multiplayer în vacanță, păstrând în același timp comutatorul conectat. De asemenea, el ridică frumos consola, iar unghiul este reglabil.

 • 2 Extra Joy-Cons (For Multiplayer Action)

Extra Joy-Cons aduce o bucurie extra! Nintendo este cunoscut pentru cooperativul său de canapea ucigaș, iar Joy-Con va va permite să vă jucați cu patru jucători Mario Kart sau ARMS la un moment dat. Când este timpul să coborâți de pe canapea, aceste mici controale detașabile sunt suficient de mici pentru a le lua cu tine. Inclus cu fiecare Joy-Con este o curea pentru incheietura mainii, astfel incat sa va puteti strange fara sa va ingrijorati daca controlerul dumneavoastra se transforma intr-un proiectil distorsionat de televizor.

 • RAVPower Portable USB-C Battery (Charge While Playing)

Această baterie RAVPower USB-C poate încărca comutatorul în timp ce îl folosești, ceea ce este o abilitate rară. Ea scoate 30W, deci îndeplinește această cerință. Desigur, celelalte porturi USB de pe bateria RAVPower vă permit să luați telefoanele top, telefoanele și alte produse esențiale ale tehnologiei.

 • PDP Switch Starter Kit

Dacă aveți de gând să cumpărați un pachet de accesorii, acest PDP Starter Kit este un bun pick. Accesoriile sunt de bază, dar majoritatea sunt destul de drăguțe că sunt utile. Puteți încerca protectorul de ecran, dar este posibil să aveți mai mult noroc cu recomandarea noastră în partea de sus a acestei liste.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close